15.09.12
15:54
Здравейте,
Тъй като съм нов за форума, предварително се извинявам ако не съм уцелил раздела.
И така, тренирам доста, 4-5 пъти на седмица като работя изключително за релеф. Правя 12 повторения и кратки паузи (под 30 секунди) в сериите, както и поне 30 минути кардио (макар, че не е точно това термина) след всяка тренировка. Доволен съм от резултатите, но искам малко да забързам нещата.
По принцип прочетох доста добри неща за ОксиЕлит, но знам че и хранителния режим е важен, а често нямам време за редовно хапване. От друга страна, единственото време, в което мога да отделя време да се нахраня нормално е вечерята, но не искам да прекалявам и затова приема на протеини хич го няма. Затова си мислех да взема и някакъв сравнително чист протеин, които за замени 1-2 яденета на ден (не че ще успее напълно).
Притесненията ми обаче са свързани с това да двата продукта да не се обезсмислят взаимно и тъй като с питане на приятели не можах да получа смислен отговор ще помоля за мнение.
Благодаря предварително за помощта на всички.
Хубав ден!
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 15.09.12 23:07.
15.09.12
16:15
Мен ми е много интересно колко килкограма си, от колко време тренираш, ръста ти какъв е и т.н. че да прибягваш към фет бърнър.Ако двата продукта, за които говориш са фет бърнъра и протеина - не, не се обезсмислят.
Дай малко информация се себе си защото иначе темата е безсмислена. :)
Поздрави !!!
15.09.12
16:20
казано от Марлон Наков на 15.09.12, 16:15:
Мен ми е много интересно колко килкограма си, от колко време тренираш, ръста ти какъв е и т.н. че да прибягваш към фет бърнър.Ако двата продукта, за които говориш са фет бърнъра и протеина - не, не се обезсмислят.
Дай малко информация се себе си защото иначе темата е безсмислена. :)Поздрави !!!
Здравей,
Доста време съм тренирал професионално баскетбол, но след тежка контузия прекратих. Сега се занимавам с други неща и не мога да тренирам като едно време. Реално започнах активно да ходя на фитнес преди 4 месеца. Както казах, за тези 4 месеца съм много постоянен: 4-5 посещения на залата на седмица. Иначе съм висок 183 и тежа около 95. Казвам “около” защото нямам навика да се меря редовно.
Друго нещо, което може би е важно е факта, че много лесно качвам маса.
16.09.12
23:03
Няма да се обезсмислят тъй като ти се стремиш да отслабнеш а не да наддаваш тегло. Вземи суроватичен протеин и така ще предотвратиш загубата на мусколно тегло. Също така не прекалявай със окси елита тъй като съдържа “1.3 dimethylamylamine” който може да причини проблеми със сърцето. Почни със 1 хапче сутрин и 1 преди тренировка. После ако е нужно увеличи дозата но не го взимай повече от 5 дни седмично.