Необходима ми е програма!

15.09.12
12:10

Здравейте,
Казвам се Красимир,висок съм 1.67см.,тежа 52кг.,имам известен опит в спорта и ми е необходима примерна програма за трениране.Само че да съдържа тренировки в зала,съвсем малко лостове и кардио(да кажем 1 тренировка).Само да оточня,че ми трябва програма,която да ме натоварва максимално...Ако ви трябват допълнителни параметри...просто попитайте:) Благодаря ви предварително! :)

http://www.bb-team.org/fitness/workouts?gender=247&experience=239&goal=740&equipment=743

15.09.12
22:42

На мен не ми трябва програма, нито допълнителните ти параметри, нямам нужда и от отговорите ти, защото не съм задавал аз въпроси... Виж ако ти имаш въпроси и нужди някакви, начина съвсем не е този. Тук никой не ти е длъжен като кажеш “дай” да ти отговори “на”.

15.09.12
22:49

казано от Krassimir Getoff на 15.09.12, 12:10:

Само да оточня,че ми трябва програма,която да ме натоварва максимално...

Да те натоварва максимално и да има ефект са две различни неща.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1