15.09.12
17:56
Здравейте :) Целта ми е покачване на мускулна маса.Прочетох статията “Какво не знаем за кардио тренировката”,но все още имам въпроси за нея.Ако искам да стопя максимално мазнини и малко (ако може никаква) мускулна маса,колко време и какво трябва да ям преди и след кардиото ? Наистина ще ви бъда много благодарен ако ми обясните.
Темата беше редактирана от Алекс Янев на 15.09.12 17:57.
15.09.12
18:05
Единственият начин да качиш мм и да свалиш мазно е с тежки интензивни силови тренировки с до 5 повторения макс.Не с кардио.
15.09.12
18:42
Ivan Nikolov - не не е това единствения вариант :) но определено го подкрепям...
Към автора - изготви си читав хранителен режим. Тренирай основно със свободни тежести и базови упражнения... повторения в порядъка 1-6 и сериите 3-4 за големите мускули и 2-3 за малките мускули.... според мен така ще стане : )
15.09.12
19:08
Благодаря ви за съветите,но въпроса ми беше друг.Какво и колко време преди и след кардио дейността да ям за да намаля поне малко топенето на мускулатурата и да увелича това на мазнините?
Мнението беше редактирано от Алекс Янев на 15.09.12 19:08.
Имам един проблем моля помогнете ! Започнах работа и за 2 месеца качих 4 см на задника
какво да направя защо така се получава това че съм постоянно на крак ли праща храната на там немога да си обясня трупам яко там нз дали го обяснявам правилно но със сигурност това си е до човек! Приятел се храни супер нередовно и нездравословно не тренира от 8 месеца нищо и релефа му не се променя мускулите му не намаляват изобщо и не трупа мазнини нз моля кажете какво мислите какво тря да променя да направя! Благодаря ви !!!