16.09.12
17:57
Здравейте, искам да споделя как успях да сваля 9 кг телесно тегло преди години. Имам един приятел който тренираше биатлон. Спря да се занимава с този спорт и започна да ходи на фитнес, за по - малко от година от 70 беше станал 90 кг, беше омазнил, но беше доста здрав. Не след дълго го гледам супер слаб - викам му какво направи ти бе ? Той ми каза - 3 пъти седмично след като станеш на гладно 20-25 минути тичане след това чак след един час купичка обезмаслено кисело мляко с овесени ядки. Викам си дай да пробвам - ходих на лостове през другото време 2 пъти седмично да поддържам и за 2 месеца -9кг и -10см от шкембето, спрях газираното, ограничих хляба и мазното, друг по специален режим не съм спазвал, много добре се чувствах :)
16.09.12
18:35
Съвсем в реда на нещата. Спазил си основните принципи със съответното движение и нещата стават. Вероятно и метаболизма ти е бърз, но това не омаломажава фактите.
17.09.12
16:54
Реално никакъв извод не може да се направи от целият разказ...
казано от Жоро на 16.09.12, 17:57:
спрях газираното, ограничих хляба
Ако си пил по 2л кола всеки ден и си се тъпкал с тонове хляб, само тази промяна е достатъчна да започнеш да сваляш.
Аз за месец и половина по този принцип- кардио сутрин на гладно, НВД и тренировка с тежести в комбинация с лостове свалих 6кг. мазнини и свалих по 5см от талията и ханша и 7см от корема.Мазнинте от 16.9% на 12.9%
казано от Boris Yankov на 17.09.12, 16:54:
Реално никакъв извод не може да се направи от целият разказ...
казано от Жоро на 16.09.12, 17:57:
спрях газираното, ограничих хляба
Ако си пил по 2л кола всеки ден и си се тъпкал с тонове хляб, само тази промяна е достатъчна да започнеш да сваляш.
тогава 2 л кола на ден дори не можех да си помисля да си го позволя, като цяло не съм фен на газираното