16.09.12
16:14
Не знам към кого трябва да е това, но рекламата на Нивеа, която се стартира ВСЕКИ път, когато презаредя сайта е подлудяваща. Може ли да се направи така че веднъж затворена да не се отваря наново(или поне видеото)?
16.09.12
16:32
казано от Херцог Трън на 16.09.12, 16:14:
Не знам към кого трябва да е това, но рекламата на Нивеа, която се стартира ВСЕКИ път, когато презаредя сайта е подлудяваща. Може ли да се направи така че веднъж затворена да не се отваря наново(или поне видеото)?
+1… Или поне да е без звук след като веднъж си го изключил. Побъркващо е.
Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 16.09.12 16:33.
Наистина тая реклама е голема издънка! Хубаво нивеа..айде-красота, но трябвали да е със звук?!?
Говори се за тва не от вчера, надявам се поне отделната тема да бъде забелязана.
Необходимо ли е да добавяме сайта във флашблокърите или просто някой ще вземе некви мерки?
Оставете рекламата,но махнете звука.
П.С. как се правеша на мозилата да не изкачат тези приложения и да ги блокира,че съм забравил?
Мнението беше редактирано от Special на 16.09.12 17:34.
16.09.12
18:06
Разбрахме за този случай и сигнализирахме, за да се промени кода - не следва да стартира със звук. Отделен проблем е това, че се показва всеки път - не е така по план и не би трябвало да я виждате повече от веднъж по време на престоя.
17.09.12
07:52
И аз мислех да правя тема по въпроса. Днес сутринта влизам в сайта и ме блъсва отново звуковата вълна от рекламата.
17.09.12
12:32
Все още има звук и то наистина силен - слушалките ми са нагласени да не гърмят, но рекламата за малко да ми изхвърли сивото вещество през свободното ухо........
17.09.12
17:09
И аз не ги виждах... от снощи до днес на обяд, щото не бях влизал... Ама ей ги сега на всяка нова страница от дневника на човека Х и айде пак новата серия пюър импакт дееба.
17.09.12
20:32
Хубаво де, аз останах с впечатление, че по проблема се работи, а и че има как изобщо да не се появяват реклами ако някой толкова не издържа. Та не виждам смисъл в това всеки да се оплаче по още няколко пъти...
Абе махнете я тая реклама бе хора, това форум за спорт ли е или магазин за шампоани, отвратителна работа.
18.09.12
14:58
Изпратили сме заявка да бъде променена. Стараем се рекламите да бъдат в минимално количество и максимално релевантни. Уви, не може да си позволим да ги махнем.
Да отбележа, че има генерален казус с кампанията навсякъде, където тя излиза из сайтовете. Не е оправдание, но пояснявам, че не е във връзка с наша политика.
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 18.09.12 18:07.
19.09.12
11:20
Благодаря за стореното добро.