18.08.05
13:48
Ето ви една доказана рецепта за покачване на мускулна маса. Засега е изпробвана само върху едно прасе, но нищо не пречи да пробвате. :lol: Ето и статията:
Нерезът Гари наддал видимо килограми от хитове на Азис, твърди неговият стопанин Стоян Маринов от ловешкото село Дойренци. Според него 12-месечното прасе увеличило теглото си до 80 оки за по-малко от месец под звуците на етношлагерите. Преди маанетата то тежало срамните за един мъжкар на година 50 кила.
През пролетта 28-годишният животновъд решил да заколи прасето-недораслек. Наточил с бруслето ножлето, запалил цигара, после решил, докато изпуши папиросата, да се опита да се пребори за последно с липсата на апетит у Гари. Напълнил му дървеното корито със смески и седнал да чака резултата.
В същото време от транзистора му, който бил изнесен на двора, рукнало в ефир “Напипай го!” Когато фолкпарчето зазвучало, нерезът първо се умислил, след което скочил пъргаво и се нахвърлил върху сутрешната си дажба. До края на песента Гари омел забърканото в коритото. Зарадван от промяната, Стоян Маринов отложил касаплъка. На обедното хранене той пак насипал коритото на нереза и зачакал. Прасето обаче дори не посегнало да помирише манджата. Фермерът побеснял, грабнал ножа, ала миг, преди да го забие в шията на домашния си храненик, се сетил за Азис и припнал до комшията си Христо. От съседа си той се върнал с магнетофон, а в него - касета със записи на възпълничкия чалгаидол. Щом Гари чул гласа му, гледката от сутринта се повторила.
Следващата седмица Стоян оставил прасето на същия режим на хранене. През тези дни той продал две от козите си, а с парите от тях си купил касетофон и два-три видеоалбума с изпълнения на мургавелкото.
Фермерът се надява Гари да стигне под звуците на “Ледена кралица” престижните за един нерез 140-160кг до Коледа. :)
Тогава щял да го заколи. Маринов обаче признава, че ще му е съвестно да го направи. Както и това, че в резултат на атрактивния режим на хранене на парсето цялата му 4-членна фамилия вече си тананикала парчетата на Азис насън. Стоян Маринов обаче се зарича след Рождество Христово да ги забрани у дома си в знак на уважение към паметта на Гари.
Е коментирайте. :lol:
18.08.05
14:01
Бате, свинщини.
:lol: :lol: :lol:
18.08.05
14:41
Това платена реклама ли е :) ?
То май и Азис имаше взимане даване с няколко наши състезатели, по BB та затова се чудя !?!
Иначе се посмях малко - темата кърти :lol: :lol:
Мен ако ме накарат да слушам Азис, ще ми изчезне и апетит и всичко ;)
Ама какво се учудвате, то горкото прасе така се е борило със стреса, получен след слушането на песента :lol: 8)
ФТФ, мерси за черпенето :) А какво ли прави Георги Димитров, дали расте :) Сега като май няма общо с Азис ? А и Милена Тевилова отдавна не сме я чували. АХАХАХАХХА Петко, направо съжалих свинята!
по-здрави
Май, май!!! А гледахте ли Георги Димитров в клипа на Ивана, дето на ужким оправя няк’ви каки?
по-здрави
Видео-албуми за касетофон ? От кога хората на село си кръщават прасетата ? Точно преди да коли едва ли ще му слага да яде - няма смисъл допълнително да си усложнява после работата с червата ;] Пък и преди да му тегли ножа - пуши цигара за да се нахъса - айде сега ;) И рядко някой храни едногодишното си прасе и сутрин и на обед, както и сам коли прасето си ;]
Fake 100% ;]
18.08.05
15:01
и то от кръста назад и надоло - в най-ерогената си зона :)
[quote author=“Unruly”]Видео-албуми за касетофон ? От кога хората на село си кръщават прасетата ? Точно преди да коли едва ли ще му слага да яде - няма смисъл допълнително да си усложнява после работата с червата ;] Пък и преди да му тегли ножа - пуши цигара за да се нахъса - айде сега ;) И рядко някой храни едногодишното си прасе и сутрин и на обед, както и сам коли прасето си ;]
Fake 100% ;]
АХАХАХАХАХ Специалист свиневъд си имаме! :) :) :) :lol: :lol: Добре дошъл!
по-здрави
Прав е човека кой ше тръгне да си кръщава прасето.Мирише ми на свинщина :lol: :lol:
18.08.05
16:54
Е как па да не си го кръсти?На село са Гошо (класика) и Детелина!
18.08.05
16:57
На Азис наддава ... идвал му апетита.
Сигурно в предсъстезателен период на прасето ще му пуснат Руслан - Всичките прасета на мезета, да видиш за ква диета ще става дума .. ще му се отяде от всякъде :wink:
18.08.05
17:13
manson - къртиш батка :)
Мартин вика Маншон на Manson-a. :) Изкъртихте мивките вече с тая тема :)
по-здрави
може и мачове на цска да му пускат за да се кефи те нали са негови хора :lol: :lol: :lol:
[quote author=“westsa”]може и мачове на цска да му пускат за да се кефи те нали са негови хора :lol: :lol: :lol:
Бъркаш Сисе с Азис братле. Гледай ги по - внимателно! То не че разликата е голяма, но все пак.
по-здрави
Свиското си важи ама еко прасето е слушало Азис ще е кисело дам. Трябва по нежна музика да му се пуска с Азис си е мъчение а и прасето душа носи
18.08.05
18:52
[quote author=“PROMPT”]manson - къртиш батка :)
баткааа може да си по-голям от мене ама толкоз чалга не си изслушал. И понеже е по темата:
ВНИМАНИЕ: Zondi - Prase Kuchek.mp3
Който не я е чувал ще пускна маааалко от текста(лирика блаженна):
- Татееееееиии!
- Ееееееее!
- Изтървах прасето, бееее!
- Къде го изтрърва бееее?
- Ауе незнам чупи довара на хората еее!
- Беeee беee бе.
търъръра бррррч бррррч търаръраръра брррч брррч
- Бяга бяга бягааааа!
- Абе фани го дае*ба неговата мама да е*баааа!
- Татеее, Зондито идва отдолу. Фани го е бат Зонди фани гоооо!
- Слагай го у фурнатааааааа
търъръра бррррч бррррч търаръраръра брррч брррч
Поздрав и наздраве!
Не само че няма общо,я доколкото може да се вярва на слуховете,на
изпроводняк Жоро е вкарал два шамара на дебелия чалга идол.99 процента потвърдено.
[quote author=“MisHkiN”]Не само че няма общо,я доколкото може да се вярва на слуховете,на изпроводняк Жоро е вкарал два шамара на дебелия чалга идол.99 процента потвърдено.
Ми Екстра по често да се случва
Manson песента е яка не че слушам чалга де
18.08.05
19:26
1. Кой е Георги Димитров и кое му е общото с Азис? :oops:
2. Той Ангел Трендафилов май му беше личен трен.ор на Васко, ама сега незнам как е :twisted:
Азис беше само васко педераса
Цените беха още идеални
А ъпсурт не беха толко комерсиални :) :)
Жоро е шампион в тежка категория на балканско преди 2 години май. Снимал се е в клипове на Азис
по-здрви
Направо ме взривихте с тази тема :))
Буквално със сълзи се смях !:)
Аз се чудя що така прилично качвах зимата ,пък то било защото се виждах с Азис:))
Между другото верно е това ,че Жоро е шамаросал Азето :))
18.08.05
20:09
Абе верно е ,че и цяла България го видя, да се гали и целува с Азис в клипа - е сори ,ма това нЕкакси не го разбирам !
[quote author=“PROMPT”]
Абе верно е ,че и цяла България го видя, да се гали и целува с Азис в клипа - е сори ,ма това нЕкакси не го разбирам !
Аз остави,че не го разбирам,ами и се побъркавм от яд на всичкото отгоре !И как няма !Напоследък виждам ебаси яките и красиви мъже в компанията на педали !Последно един познат беше с 3-ма мъжаги,от визията на които ще потекат лигите на всяка нормална жена !!Как да не лудвам кажете ми ,това на какво прилича!
18.08.05
20:18
Или да бъдем точни - ЗА ПАРИ всичко се прави !
Но това е далеч от моите морални разбирания и не го толерирам - SORRY
ЕDIT: tigra - права си - изпедерастяха напоследък яко хората - опазил ме бог от таквЪз другари - не че съм чак толкоз як де :)
И аз съм много против педераслъка. Иначе преди години беше популярно след тъпаците по залата да обръщат резбата.
по-здрави
18.08.05
22:39
[quote author=“Emil_mlo”]И аз съм много против педераслъка. Иначе преди години беше популярно след тъпаците по залата да обръщат резбата.
по-здрави
Е те толко са и били мъже значи ;)
18.08.05
22:50
хаха аз предлагам поради огромния интерес да направим една анкета:
“Подкрепяте ли педерастлъка?”
- ТВЪРДО НЕ!
-Понякога го подкрепям,понякога той ме подкрепя... :oops:
-Може може!
Така само като идея де : ) : )
//офф
много офф-овци напраихме ,ама то като почнеш с Азис,не мое да не минеш покрай тея приказки///
То колко има скрити и ние не подозираме.... както с депутатите бяха огромен процент да знаете че ни управляват Леви резби лелеле...
Та така и в културизма нищо не се знае
Яко неусъзнати пендели :) ... навсякаде са ;) Една специална песничка за тая тема(може повечето да са я чували...) :
http://torrents.linkos.bg/download.php/4905/Pesen%20za%20Azis.mp3.torrent | http://moonchild.decart.bg/pesen_za_azis.mp3
МН ЯКА :)
19.08.05
19:40
HeLLFiRE broken uri
я пак виж верен ли ти е линка?
19.08.05
19:49
WESTA
мисля че азис има общо с лефски не с ЦСКА.май той имаше концерт на гей арена(герена) :twisted: :twisted:
евала за темата аз като хард фолк маниак нема кво да кажа по темата но линка с този златен хит на manson е велик БРАВО БРАВО ХВАЛА :lol:
19.08.05
23:56
Мерсим бате! Респект към мезето :D
[quote author=“WESTA”]имаше концерт на националния стадион !хулиганче
Абе май и на гей арена си имаше концерт