18.09.12
12:15
Здравейте колеги! :) Наближава сезона за сериозно качване и смятам да се запася в мазата за зимата с кутии протеин или гейнър :D Въпросът ми е, че гейнърът много хора казват, че си е пълна набутвация, а реално това беше единственият продукт, който ми помогна да кача маса със добра манджа. Колкото до суроватъчния протеин, до колкото знам помага непряко с качването на маса като възстановява по-добре. Въпросът ми е да съчетая ли гейнър с креатин (и евентуално някакви аминокиселини) или протеин с креатин и ензими? Трябват ми поне едни 10 килограма отгоре и засега съм се насочил към гейнъра. Няма ли някакъв гейнър, който има и доволно количество белтъчини в доза? :)
Ти изобщо знаеш ли колко са 10кг. в мм и за колко време се качват?Хората тренират с години за да качат 10кг мм(ако са “чисти”) и то не с гейнерчета,ами с много добра храна и много зор в залата.Ако искаш да качиш 10кг сланина отиваш в мс и почваш да ядеш по 6 пъти на ден и спираш да се движиш,така за нула време ще качиш 10кг.
Гледай на нещата реално.........
18.09.12
14:24
Протеин !
18.09.12
14:28
Храна!
18.09.12
14:34
Виждам нещата така (съвсем телеграфно):
- добрата манджа я правиш перфектна
- взимаш протеин, с който да я допълваш
19.09.12
07:33
Креатин, колега, само за 4-5 дена енергията ми скочи двукратно, което за мен е по-важно и от външният вид, колкото до него сякаш и там има подобрение, но не мога да преценя. Иначе преди да си взема креатина прочетох 2 статии за него от сайта, на Ради Хаджирадев са и двете, прочети ги ако искаш, аз лично съм много доволен.