абе вие го превърнахте на ебати дискусията тука !
айде САМО коментари по снимките моля, за да няма санкции за ОФФ !!
vanisher
NowIamYourGod
браво доста добре изглеждаш особено като си бил на зобче
И сила си имаш.екстра си!!!нямам забележки единствено можеш да качиш още малко но пък ще ти се загуби релефа!
:wink:
Добре изглеждаш NowIamYourGod наистина но тия постове там със силата ми изглеждат невероятни особино 100 кила за бицепс (при бицепс 42) и некви кила (няма и да ги кажа за предмишница) но това е мое мнение не искам да ангажирам никого с него
17.08.05
16:59
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Добре изглеждаш NowIamYourGod наистина но тия постове там със силата ми изглеждат невероятни особино 100 кила за бицепс (при бицепс 42) и некви кила (няма и да ги кажа за предмишница) но това е мое мнение не искам да ангажирам никого с него
хехе.. доста хора в нета не ми вярват като ме питат колко вдигам и им кажа.. аз по принцип в форума на датата влизам а там главно са некви малки келемета дето много обичат да се обаждат неподготвени по всякакви теми без изобщо да разбират за кво става въпрос.. Затова и преди да отида на море тази година реших да отскоча да фитнеса да видя как е силата (тъй като от декември миналата година не бях ходил..) тренирам си в нас (живея в къща с двор и си имаме с брат ми щанга лежанка, обаче там е работата че тежестите са от некви дискове които имат съвсем друго предназначение.. и никаква представа нямахме по колко вдигаме..) Та реших аз преди морето да си проверя силата, от 2 години съм напълно чист не взимам никва химия (а преди съм взимал, но много малко и за малко ;-)) и направих едни клипчета с gsm-a си щото ми писна от пуберите в датата.. дето ме изкараха некакъв лъжец комплексар и кво ли не :-)) та ако искаш мога да ти пратя как вдигам 170 2 пъти от лежанка.. само дай поща..
бтв за ръце не съм се заснемал още, но те са ми адски силни повярвай ми.. на канадска не помня от коя година не съм падал.. (а принципно не играя, щото мнгоо контузии се получават..) За последно на тренировките по бокс дойде едно доста здраво момче и пожела да играеме, бих го от 5 игри 5 с която ръка си пожелаеше.. а той си беше тежък към 90 мускули.. и каза че съ готов за състезания :-)) той бил трениръл и ходел на състезание и станал втори....
Както и да е де, нито съм тръгнал да се хваля нито нищо.. просто искам да кажа че 100 кг нищо не са за бицепс.. в квартала имам приятели дето вдигат и по 120…
аз със 125 съм правил 5 повторения за предмишница!
17.08.05
17:43
NowIamYourGod - Браво братле :)
Това дето си постигнал дори с малко зоб е добе !
Или дет се вика - имаш талант за нашия спорт .
Последно предупреждение ви правя и от името на други модератори както виждам! При следващо мнение извън темата за снимките ще ви делна всички излишни постове! Ако искате да разисквате Пенчо или Драганчо извън видяното от снимките и на дълго и широко направете отделна тема, а не спамете тук!
NowIamYourGod хубави снимки защо казваш че брат ти е по силен на мен ми се струва обратното :)
18.08.05
19:01
Дикси, мноо’ добре. Релефен си ама плочки май не видях .. или не съм огледал като хората ... яко коремни и почвай да трупаш отгоре маса, достатъчно чист си :P
На Дикси заден бицепс добре му стои за тия килограми! Само малко маса и си готов!
18.08.05
20:12
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]NowIamYourGod хубави снимки защо казваш че брат ти е по силен на мен ми се струва обратното :)
хаахаха кога съм казал че е по-силен :-)) никога не е бил по-силен.. понякога е вдигал повече от мен в някой упражнения, но ние с него сме на приливи и отливи.. Казах че изглежда по-масивен от мен от там повечето хора като го видят мислят че е по-силен.. А най-интерестното е че дори е и по-лек.. Аз на 10 кг над него изглеждам почти колкото него масивен.. странна работа.. а съм само с 2-3 сантима по-висок.. но просто на него явно са му леки костите.. А и при мен тялото е по-балансирано, краката са ми доста по дебели от неговите (прасеца ми е 43, при него е 35..) и от там се получава най-вероятно голямата разлика между тегло и визия.. :-))
18.08.05
20:16
diksi , не знаем изходното ти състояние и от колко време тренираш !
Иначе - изглеждаш балансирано но ти трябва още маса според мен .
19.08.05
09:22
дикси маса ти трябва иначе браво не си забравил краката , искам да попитам обаче колко си висок защото тея 73 кг не ми изглеждат реални мисля че си по малко щото и аз съм толкоз даже по малко пък не съм от най релефните а, като гледам мисля че в размери съм по голям
дай стаж височитна тн ....
успех .
Браво на Дядо :) Продължавай в същият дух и в гръб въоще не приличаш на дядо ве. Готино гръбче :) Малко маса ти трябва и дефиниция в гърба.
по-здрави
Emil_mlo :D , с Попайчо сме от един град и това ни е само общото ( е - и аватарите малко си приличат ), иначе разликата ни е малко по малко от половин век. Така че гърбът който си видял не е мой.
:arrow: По нататък мога да си постна и аз една снимка за сеир. Тъй и тъй съм тръгнал да ви събирам очите в положителен смисъл :wink:
[quote author=“JiVk0”]дикси маса ти трябва иначе браво не си забравил краката , искам да попитам обаче колко си висок защото тея 73 кг не ми изглеждат реални мисля че си по малко щото и аз съм толкоз даже по малко пък не съм от най релефните а, като гледам мисля че в размери съм по голям
дай стаж височитна тн ....
успех .
Висок съм 185 см ,тренирам от около една година, 73 килограма съм.Ръка 36см , прасец 39 см, талия 86,5см , гръб 106 см, бедро 53см.
19.08.05
18:13
Прасеца 39 доста ми се вижда - сиг ли си че е толкова? Ако да - как го тренираш?
19.08.05
18:21
[quote author=“Emil_mlo”]Браво на Дядо :) Продължавай в същият дух и в гръб въоще не приличаш на дядо ве. Готино гръбче :) Малко маса ти трябва и дефиниция в гърба.
по-здрави
както каза градския това сам аз бе емо :)
амии джиорджио иначе аз го отварям саита..някой друг има ли проблеми с него ?
а и аватара ми е от дедото за което благодаря ;)
В този форум нищо не може да ме спре да излъжа.Но аз нямам никаква полза от това да ви лъжа.правя 3 серии на калф машина по 10 повторения.правя и 4 серии по 10 повторения на оная машина дето се дигаш на пръсти,дето те натиска от рамената а не както при калф-а от колената.не знам просто как се казва.дано да сте ме разбрали.
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Попай^ The page cannot be displayed нещо не ми я отваря работи ли линка
Сигурно си го отворил вече, но дай няколко пъти refresh и става...
Да сега си работи проблема беше при доставчика ми
Попайе^ браво продължавай така и след година пак ни зарадвай с повече маса добре се движиш :)
19.08.05
19:26
мерси ще се постарая :)
19.08.05
20:52
дикси явно е заради височината аз съм с тея килограми ама с 10 санта + по нисък :)
аа и машината се казва пак калф 8) то сичко за прасци е калф
браво на попай да продължава със спанака ( да не се обидиш просто шега иначе наистина добре се движиш)
19.08.05
22:10
Ооооо, най-малко в твойте думи се съмнявам. Може просто да е печатна грешка, все пак на клавиатури пишем.
Тренираш го като Христомир значи. Аз също така. И двете са си калф машина, ама на едното му се вика “от стоеж”, другото - “от седеж”.
Мерси за инфото 8)
еми мерси за уточнението.просто не знаех как се казват различните машини. :wink:
Ицко В добре е не знам снимките преди или след като си чистил са
продължавай в същия дух
Защо да се тренира трудно в NY
icko_v искаш мнение, получаваш мнение.
Това което показваш е една чудесна основа, база, която си направил. Върху нея трябва да зопачнеш да строиш и построиш едно хубаво хармонично тяло. Пази се от увлеченията, които проявават някои, да спретват една група мускули с главозамайващи размери и форми, пък другите групи им са като на рахетично болни. :?
Това бе мое мнение, неангажиращо никого с нищо. :idea:
21.08.05
14:43
icko_v генетиката я имаш, остава ти само да тренираш здраво ;-) Това което си на този етап за колко време го постигна точно?
NowIamYourGod братле ми гледаи сега аз лично тренирам от 2 години демек от (16годишен) ,но едва кам лятото(миналото) смея да заявя че знам как трябва да тренирам ,да се храня и ваобще да се занимавам.Генетика казваш ми Благодаря, но генетиката ми е на наиатина добри гарди(не особено силни ,никога не сам имал сила 100x3 ми е максимум), иначе си имам генетично заложена тесна талия и добар граб,но наи се гордея с раце ,които след осножен период стигаха 41см. ,което за моите 81,5кг и 178см на 18 години е добре според мен.Иначе имам мазен и слаб трицепс,никакви рамене и непретенциозни крака.С 2 думи ти се описах ,заштото ти ме попита то4но колко време ми е отнело това всичкото :) .Сега в момента сам доста по различен от това дето сам бил зимата де :? Като пристигнах в NY не тренирах 2 месеца (много пари иксха 65$ месечно:( ,както и да е отслабнах до 69кг ,а пристигнах 75кг.Сега върнах отново,но гардите бяха наи-големи и сега след НВД и кратко прекасване са наи-слаби:(,но пак не се притеснявам ще си ги направя пак :P Това е моята история пичове ,искаше ми се да ви приложа снимки от сега, заштото сам поизчисатен и изглеждам добре, но уви прекалено са големи ,ако знаете начин и имате интерес кажете как и ще го направя :D
Успехи
EDIT:Приложих снимки от сегашното ми састояние в другата тема с снимките ,ако се интересувате :)
23.08.05
14:44
Браво на Питона - добра форма !
Не е зарязал и краката ;)
NowIamYourGod тук показвам снимки на приятелки......... изтекаха им очите по вашето семейство и няма да ти казвам какви неща ви мислят. :oops: :oops: :oops: ! Хиляди целувки за двамата и една в повечко за момчето в ляво (брат ти) от дамското парти, което сме си организирали тук :oops: !
П.П. Връщаме си думите назад! И нямаме избор, защото май ще се наложи да ви излежаваме в Сливенски Женски Затвор с присъди за педофилия! Вие сте били по-мънички от нас с 2-3 години! :oops:
23.08.05
22:04
[quote author=“PROMPT”]Браво на Питона - добра форма !
Не е зарязал и краката ;)
много добра форма бих казал. Браво!
24.08.05
09:10
определено питона е направил много добро тяло.Аз лично искам специално да го поздравя за добрата форма :wink: :)
по-здрави