Подновяване на бодибилдинг.

18.09.12
21:19

Здравейте отново. Преди около половин година почнах здраво да блъскам в залата, и яко кардио. Бях дебел отпуснат, за 3-4 месеца яко тренировки се стегнах що-годе. Проблема е че от месец спрях фитнеса поради финансови проблеми (залата в която ходя е доста модерна и скъпа) и карах с хиит кардио от време на време. От утре почвам пак зала, но не знам как да започна. Не знам точно наименуванията на уредите. Преди да спра залата правих за гръб на лоста дето се дърпа със 60 пред гърди и 45 зад врата, 3 серии по 10, другото за гръб дето е като кофи, правя със 70, бицепс на порталния скрипец правя само, 35 кила, трицепс със 30, гърди пак портален скрипец само със 35, за крака рядко правя... 3 пъти съм правил лег преси със 135 кила, и за трапец със 2 по 25 кила дъмбели. Та утре да продължа с тези килограми или да почна с по-леки? Не ми пука за мускулни трески, първата зала беше равна на 2 седмици никакво движение от болка. Преди да спра пих креатин, имаше ефект, но като го спрях всичко спадна. Предвид че имам още мазнини за сваляне. Поне 10 кила, и то 90% корем.

Noctis Caelum

18.09.12
21:30

Няма как някой да ти каже с колко килограма да започнеш.Слушай тялото си.Ако тежестта не ти позволява да направиш поне 6 повторения я намали.Ако пък ти позволява да направиш повече от 12 я увеличи.Препоръчвам ти да се ориентираш към някоя кръгова програма.Щом като си прекъснал за месец,а преди това си тренирал само три,то тогава кръговата би била най-подходяща за теб в момента. http://www.bb-team.org/workout/1359_programa-za-obem-v-tri-dni-za-nachinaeshti

Поздрави.

18.09.12
21:32

Аз винаги правя кръгови... в 1 ден всичко натоварвам :) Мисля да започна с теглото преди да спра. Ако ми е голяма мъка свалям леко

Noctis Caelum

18.09.12
21:35

Кръгови прави най-много месец и половина,два.След това се ориентирай към друга тренировъчна програма за начинаещи в сайта.След половин година вече можеш да мислиш за нещо такова http://www.bb-team.org/workout/1290_oshte-poveche-muskuli-sled-polovin-godina-v-zalata Успех.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1