19.09.12
19:51
Още от както тренирам преди 2 години лостове и от 1 година фитнес левия трицепс ми е по-голям от десния с 1 см. Ок. Знам, че е нормално, но то почти изглежда, че да десния го нямам... Освен с храна да го оправя, дайите ми съвет и с упражнения ли да заменя, пирамида ли да правя, как да постъпя за да ги изравня ?
19.09.12
19:56
едната страна винаги е така,е не винаги но при повечето.До сега не съм се запознавал с подобен индивид точно дясна=лява страна.
19.09.12
20:00
Да, по принцип като че ли лявата страна ми е по-силна, така и с бицепса ми е по-силен от десния.
Малко не точно в темата, но ми стана интересно - ти левичар ли си, защото казваш, че лявата страна ти е по-силна от дясната, при мен е обратното и десния трицепс е по-добре развит от левия /и съм десничарка/ та мисълта ми е,че сигурно има някаква връзка :)
19.09.12
20:13
Десничар съм.
Аз съм същият, левият трицепс е по голям от десния, ама се свиква :Д тренирай с дъмбели така ще понасят една и съща тежест и би трябвало да се изравнят до някаква степен :)
19.09.12
21:34
В последните месеци тренирах трицепса с 2-3 упражнения най-много. Като първо започвах с разгъване на скрипец с въже, като второ кик бек или разгъване с дъмбел.
19.09.12
21:53
То винаги има разлика в мускулите, ама пробвай да даваш повече зор с дъмбели на по-слабия десен бицепс. В смисъл повече повторения, по-големи тежести и така. По принцип така доста добре се заличава разликата.
19.09.12
22:14
Аз съм чул и чел, че независимо коя ръка е по-слаба, не трябва на по-слабата да се слагат повече тежести, или като се тренират с едни и същи кг, на по-слабата повче повторения.
21.09.12
17:00
Е за да се изравнят повече с дъмбели, е а тогава има ли смисъл от базовите за трицепс - френско, лег с тесен хват .. ?
Пак си айляк,аз иам разлика 2 санта в ръцете,и като цяло дясната ми част е по - голяма от лявата (тялото) :D
21.09.12
22:13
Прави си базовите и след тях наблягай на дъмбели с еднакви кила..
21.09.12
22:25
Мхм, така и направих днес. Усетих много повече натоварване в десния трицепс :)