19.09.12
20:07
Момчета висок съм 1 и 78 тежа 82 килограма искам да кача килца малко ( без добавки за сега) крайните цели са около 90-100 килограма,трудно качвам поради причината че на ден гора по 2-3 килограма.Преди ядех по 5-6 пъти на ден,главно свинско,пържени и печени картофи, яйца , пилешко (чат пат) ,а други храни които за помеждудругото . Не пия газирани напитки ,нито алкохол , средно на ден около 4-5 литра вода пия.Ям около 3-3,500 кг на ден но никакъв ефект.Преди 6 месеца качих рязко 10 килограма точно по този начин ядох всичко по много но вече няма ефект.Имам нужда ако може някой да направи някакво хранително режимче и да каже каква храна да приемам че да стане работата.... ще съм много благодарен : )
19.09.12
22:41
Това, което описваш като хранене е супер, ама се замисли след тия 6 месеца в които си качил доста дали няма освен промяна в храненето да ти помогне и промяна в програмата ти на тренировки. Защото като тренираш дълго с едни и същи упражнения и натоварвания растежа се забавя.
19.09.12
23:04
Опиши тренировката си ?
Опиши хранителния си режим това 3-3.5 кг храна нищо не говори.
Няма как ние да направиме режима ти. Сметни си ккла които ти трябват и си направи режим и тогава може да го коментираме .
Мнението беше редактирано от k1r1I на 20.09.12 11:37.
20.09.12
17:10
ами примерно в 8 сутринта хапвам 100 гр овесени ядки и 4 яйца , в 10 часа 1-2 нектарини в 1 хапвам 4-5 пилешки пържоли с около 1 кг печени картофи, след това в 2 до 4 съм в фитнеса, в 4 и 30 хапвам некакви плодовое , в 6 часа пия плодов сок около 2-3 чаши от 7 и 30 до към 9 и30-10 съм на бойно самбо, веднага щом се прибера изяждам свински пържоли около 4-5 с 1 кг печени картофи и 50 грама ориз и примерно някакъв плодов сок и ако не съм легнал до 12 в 12 ям някакви леки работи от сорта на плодове . Относно промяната да може би няма единствената промяна която направих в яденето е че добавих 1 хранене с пилешко , и ориз и зеленчуци преди само хапвах свинско и пържени картофи общо взето , но изведнъж спрях да качвам или се върта 82 -86-82-80-82 -83 нещо такова и немога и немога дори да си скъсам гъза от ядене нестава... само дето ще се омазня ... иначе тренировките са лесни 5 пъти седмично е самбото и 5 пъти фитнеса като фитнеса сека тренировка тренира различна мускулна група 4 серий по 8 -10 повторения натоварването не е голямо приемливо е дали е дошло времето за добавки или може още имам приятели които натурално са добичета по 100-130 килограма... бихте ли се опитали да дадете препоръки за някакъв хранителен режим?!
Мнението беше редактирано от Face The Pain на 20.09.12 17:18.