16.09.12
22:13
Здравейте :) ще си купувам първия протеин и се спрях на тези 3-марки/модела :) обаче имам само 70-80 лв а искам да си взема поне 2кг... намерих някаква обява в продавалник на едно момче от моя град което продава добавки и т.н и продава 2кг от Pure Nutrition 100% Pure Whey който по всички сайтове е 100лв а той го продава за 75лв и се чудя дали да го взема има от всички вкусове и ме уверява че не е менте та искам някой по запознат да ми каже какво да правя да взема този от него за 75 лв или да си поръчам от бб-теам или силабг SYNTRAX Whey Shake за 76 лв или VPX Syngex пак за тези пари ?
Ще съм благодарен на всички помогнали защото мисля утре да си поръчам нещо но все още не мога да реша точно кое :(
16.09.12
22:19
На практика разлика между трите продукта няма да усетиш.
Да купиш хранителна добавка по описания от теб начин е меко казано съмнително и рисковано.
16.09.12
22:32
И може да ти е забъркал брашно захар и нутрим.. :))
Дам ясно а само да ми кажете от SYNTRAX Whey Shake кой вкус е хубав или всички са хубави ?
казано от garret gt на 16.09.12, 22:47:
Дам ясно а само да ми кажете от SYNTRAX Whey Shake кой вкус е хубав или всички са хубави ?
Syntrax,нямат слаб място при овкусяването,поръчвай това което ти харесва най-много и си го пий със здраве.
Може да разгледаш и Trophix,това е тяхна матрица.
Мнението беше редактирано от Biad__ на 17.09.12 01:27.
Колеги я кажете дали се прецаках и си дадох парите на вятъра .... отидох преди малко в магазина с нагласата да си купя SYNTRAX Whey Shake обаче нямаха в наличност :( и ми предложиха на MUSCLETECH 100% Premium Whey Protein Plus за 83лв и аз го взех но дали се прецаках не знам :( някой да каже мнение ?
17.09.12
12:43
Не си се прецакал,протеинът не е по-лош от уей шейк.Мисля,че съдържанието му на протеин е маалко по-ниско като процент(по спомени),но едва ли ще е проблем.
Ето малко инфо за него >>>
➡ По – добър от обикновения суроватъчен протеин – подобрен с доказани съставки, които помагат да се изгради още повече мускулна маса и сила
➡ Високо съдържание на протеин, малко мазнини – 20 грама първокласен протеин, 1 грам мазнини, 0 грама транс мазнини и 0 грама аспартам в една доза!
➡ Страхотен вкус – печели златен медал за превъзходен вкус от независима комисия експерти от „American Master of taste”
➡ Ненадмината стойност – 70 дози ултра – качествен протеин на добра цена!
➡ Лесен за смесване – формулиран със 100% инстантен суроватъчен протеин, който се разбърква лесно с лъжица.
➡ По – малко от това, което НЕ искате – разполагаме с множество технологии за филтриране за намаляване на мазнините, лактозата и примесите на суроватъчния протеин.
➡ Пълноценен протеин – осигурява пълен спектър от аминокиселини, включително BCAA, глутамин и още!В шест седмично проучване, 36 субекта с опит поне три години във фитнеса използват 100% Premium Whey Protein Plus и качват повече чиста мускулна маса, а и вдигат силата си повече от онези, които ползват обикновен суроватъчен.
Как действа?
Протеинът помага за възстановяването и изграждането на мускулите. Когато сте физически активни и често използвате мускулите си, във вашата диета има нужда от по – високо количество протеин. 100% Premium Whey Protein Plus доставя суроватъчен протеин, който се усвоява по – ефективно от организма в сравнение с други източници на протеин, за да ви помогне да постигнете целите си!
➡ Изгражда чиста мускулна маса
➡ Увеличава силата, за да помогне за подобряване на производителността
➡ Ускорява възстановяването на мускулите след тренировка
17.09.12
13:01
Ами сравнение м/у протеина на Мъсълтек и на Синтракс:
В този на Синтракс имаш с 3гр повече протеин в доза и с 1 доза повече в кутията.
Цената на Синтракс е по-ниска с 10лв.
Протеинът на Синтракс има 3гр въглехидрати в доза,а този на Мъсълтек цели 9-доста за протеиинова пудра според мен.
Протеинът на Мъсълтек обаче има с 0.5гр мазнини по-малко в доза в сравнение с този на Синтракс.
На аминокиселинния състав не ми се прави анализ в момента,сам може да ги сравниш.
Сравнението показва,че като цяло по-добрият вариант е Уей шейк(лично мнение) особено на принципа цена/качество,което за мен е нормално,понеже Мъсълтек като спонсори на Олимпия си държат солидни цени на продуктите,в доста случаи неоправдани за мен.
На хартия се оказва,че протеинът на Синтракс си заслужава повече за цената,но на практика разлика няма да усетиш,освен,че си платил малко повечко пари ;)
казано от the_muscle_builder на 17.09.12, 13:01:
В този на Синтракс имаш с 3гр повече протеин в доза и с 1 доза повече в кутията.
Протеинът на Синтракс има 3гр въглехидрати в доза,а този на Мъсълтек цели 9-доста за протеиинова пудра според мен.
Протеинът на Мъсълтек обаче има с 0.5гр мазнини по-малко в доза в сравнение с този на Синтракс.
На аминокиселинния състав не ми се прави анализ в момента,сам може да ги сравниш.Сравнението показва,че като цяло по-добрият вариант е Уей шейк(лично мнение) особено на принципа цена/качество,което за мен е нормално,понеже Мъсълтек като спонсори на Олимпия си държат солидни цени на продуктите,в доста случаи неоправдани за мен.
На хартия се оказва,че протеинът на Синтракс си заслужава повече за цената,но на практика разлика няма да усетиш,освен,че си платил малко повечко пари ;)
Значи да не ме е яд :) пък следващия ще е Уей шейк :)
казано от the_muscle_builder на 17.09.12, 13:01:
На аминокиселинния състав не ми се прави анализ в момента,сам може да ги сравниш.Сравнението показва,че като цяло по-добрият вариант е Уей шейк(лично мнение) особено на принципа цена/качество,което за мен е нормално,понеже Мъсълтек като спонсори на Олимпия си държат солидни цени на продуктите,в доста случаи неоправдани за мен.
За едно не си прави и това е “понеже Мъсълтек като спонсори на Олимпия си държат солидни цени на продуктите,в доста случаи неоправдани за мен”. Това, че тук са скъпи незначи, че и в Америка са скъпи. Доста често имат страхотни промоции и далаверите стават огромни :) Лично аз съм им доволен от продуктите и промоциите и затова се обаждам.
По темата Синтракса е чудесен протеин вземай го няма да съжаляваш :)
Добре а за да не правя нова тема може ли да ми помогнете с идея как да приемам суроватъчен протеина със фат бърнер ? И по конкретно AX Stimulant X 1-MetiQ е бърнера ?
Вариант 1:
сутрин на гладно 1капсула и след като го изпия 30 мин след това закуска и 1 доза протеин
30 минути преди тренировка 1-2 капсули от фат бърнера без протеин и след тренировката 1 протеин?
Вариант 2:
закуска пия протеина и 30 мин след като съм ял да пия бърнера
и тук е същото като от горе .... 30 мин преди трен без протеин и след тренировката протеина??
Кое е по-правилно ?
20.09.12
14:19
Според теб защо не получаваш отговор? Не бъди толкова настоятелен да изискваш отговор - не е етично.
Ето ти жокери:
Фет-бърнърът на гладно ли се пие?
След протеинов шейк според теб ‘на гладно’ ли си?
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.09.12 14:20.
казано от Кольо Пияндето на 20.09.12, 14:19:
Според теб защо не получаваш отговор? Не бъди толкова настоятелен да изискваш отговор - не е етично.
Ето ти жокери:
Фет-бърнърът на гладно ли се пие?
След протеинов шейк според теб ‘на гладно’ ли си?
Извинявам се за не съображението но не знам и за това питам.
1-не знам дали се пие на гладно фат-бърнер?
2- аз пия бърнера и след 40 минути някъде закусвам и пия шейка не пия пейка преди бърнера?
Ще съм благодарен ако ми помогнеш и то МНОГО благодарен защото на всякъде пише различно да пия бънера на гладно на 1-2 места срещнах много уважавания от мен колега емзо да казва че го пие след хранене (но става въпрос за друг бърнер) на други места гледам го пият преди закуска и нз как да го правя?
сега го правя по следния начин
сутрин 1хапче от бънера и след 30-40 мин закуска и 1 протеинов шейк
30 мин преди тренировка 2 хапчета от бънера отивам тренирам и след тренировка веднага 1 шейк и това е ? Правилно ли ги приемам или съм много в грешка ?
Мнението беше редактирано от garret gt на 20.09.12 18:39.
20.09.12
22:50
казано от garret gt на 20.09.12, 18:38:
1-не знам дали се пие на гладно фат-бърнер?
Така зададен въпросът няма конкретен отговор, защото е много общ.
Какво пише на опаковката на твоя продукт? Това е важното.
казано от garret gt на 20.09.12, 18:38:
на 1-2 места срещнах много уважавания от мен колега емзо да казва че го пие след хранене (но става въпрос за друг бърнер)
Вероятно е така, но обърна ли внимание защо emzo приема фет-бърнър по този начин?
Искам да те накарам да мислиш. Това ми е идеята.