20.09.12
15:25
Привет на всички възпитаници на Национална Спортна Академия “Васил Левски” (НСА)!
Пускам темата, за да приканя настоящите възпитаници и завършилите, да се включат в един своеобразен клуб, като представят специалността си и настоящите/бъдещи професионални интереси в спорта.
Целта на темата е да разпознаем въпросните млади (и по-възрастни) експерти в нашият форум и да открием допирни точки с тях (като представители на бранша).
От тук нататък - добре дошли в клуба!
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 13.02.13 11:49.
20.09.12
17:58
Хайде да сефтосам.
Завърших преди половин година. Специалността ми беше “Физическо възпитание” а като втора специалност “Фитнес и Културизъм” при Доц. Владимир Боянов. За сега не работя по специалността, но целта ми е да стигна до СОБТ.
ОООООО страхотна тема! Тамън си мислех след 12-ти клас къде ще кандидатстам и ми хрумна за НСА. :) Ще следя с интерес темата. Бихте ли казали какви точно са специалностите, аз знам само за Културизъм. И какво точно се учи в съответната специалност? :)
20.09.12
22:50
Започваш с 3 специалности-Физическо възпитание, Кинезитерапия и Спорт. Като за Спорт има почти всички спортове без бране на киселец.
Относно културизма...учат се основите на културизма. Философия на мускулната хипертрофия, Тренировъчни принципи и методи за начинаещи, напреднали и елитни културисти, изготвяне на програми и хранителен режим.