18.08.05
16:33
Преди малко без да искам видях нещо при мен !
от лявото рамо надоло по ръката ,имам 2 почти успоредни червени линии - леко вдълбани в кожата - сърбят ме леко ..и са като улеи,
дълги са 21см - дебели - около 1-1.5мм !
Никога не съм имал стрии - това според вас стрии ли са и ако да с какво да ги мажа ?
18.08.05
16:51
21 см?! - това е странно, странно е и че те сърбят?!
Възможно е да са стрии аз имам, ама са много мънички ... тъкмо ще си по-fancy
Снимка ако дадеш също няма да е лошо :wink:
18.08.05
17:10
Утре ще се ходи на лекар - незнам какво е това !
Ще пробвам да го снимам но незнам дали ще си види - не са дебели много !
Намерих само някакъв крем - cortizone 10 в къщи и ги намазах с него.
Ама това почти ми стига от рамото до лакътя :)
във воена болница са много добри кожните и в медицинска!от опит ти го казвам!
18.08.05
19:27
21см стрия :shock: .Че тя като започне от рамото надоло по ръката до къде стига - лакета.Стрий съм виждал ама са дълги около 4-5 см и са по много...най добре отиди да те видят специалисти
18.08.05
21:05
21 см.?сърбят те?леко вдлъбнати?
100 % стрии са това няма за какво да ходиш на лекар аз ти казвам защото ги имам доста.Мерил съм най-голямата ми когато беше пресна - 38 см. започва от горната част на рамото,минава през средната част,през цялата гърда и стига на 1 см от зърното.Ако са белички улейчетата(стриите) вече отдавна не са пресни.Когато са пресни са ярко червени.Моята беше около 2 см широка и като я изпъна хубаво се вижда мускула(савсем сериозно)и наистина влакната са напречно разположени(на мен ми беше много интересно за други отвратително).Мен когато ми се появяваха стрии ме сърбеше точно там кадето се появяваха.Съвет - купи си с нещо и се мажи.И добрата новина е че растеж щом те сърби и ти се появяват стрии :D
18.08.05
21:37
Леле - вярно са стрии - цепя се с часове :(
Намерих още !
Има 2 отзад където свършва трицепса на дясната ръка дълбоки и ярко червени - дълги са 6см - супер пресни са червени от днес може би!
Днес правих френско с много кила и сигурно то ме е разцепило !
Давайте съвети - тези дето имат, с какво се маже и какви витамини да пия .
Плаша се - явно това е само началото :(
ЕDIT:
Намерих още 2 излязоха преди малко, на вътрешната част на дясната ми ръка - му бицепса и трицепса - една до друга са и са по 3-4 сантиметра всяка - само по 2 излизат на различни места !
Продължавам огледа, за още ,давайте съвети и помагайте хора !
Според мен щом си се нацепил толкова бързо значи много ти куцат витамините. Пробвай да приемаш витамин Е и въобще всякакви витамини в повече . А стриите от личен опит ти казвам, че могат да се попремахнат с разни мазила и тем подобни само ако скоро са излезли, но това си е индивидуално иначе от времето избеляват и няма да им обръщаш внимание.
Стрии в начален стадии така почват червени ивици но 21 см не съм виждал нещо си се разрастнал яко :)
19.08.05
00:17
Абе и аз не бях виждал - яко сърби и дразни !
Вярно не пия витамини - признавам .
А уж ям салати .
Кофти дано да спрат дотук че откривам и нови май и да не останат яки белези !
Ама какво да се прави - както казвате поне по тях разбирам че раста :)
В салатите с тия изкуствени домати и зеле дето продават само нитрати има
Няма да спрат стриите вярвай ми само към лошо вървят
19.08.05
00:24
рисковете на занята - но те няма да ме спрат да си подобрявам размерите :)
19.08.05
12:51
PROMPT, питаш в аптеката за Gericaps (новото име на Geritamin) - жълти меки капсули по 20 в кутиика. Струват 2,20 лева. За твоята категория ще пиеш по 2 на ден, че си по-големичък. В тях има витамин А,Е и още някакви things, които се вярва че ще ти помогнат. Виж в упътването пишеше и че се прави 1 месец взимаш, 1 почиваш.
Масла: Тука може да вземеш Икаров за бременни, точно против стрии. На мене ми седи като олио и ме е гнус, затова не го ползвам.
Витамини: освен Герикапса - Центрум - най-добре балансирания витаминен комплекс в света .. малко е скъп - ти си решаваш и незнам въобше ще ти помогне ли специално за стриите.
При мен най-много се нацепих на ръката откъм трицепса - там където се захваща ръката за рамото .. май и ти каза че там са ти излезли. Маши там, около мишниците и вътрешната глава на бицепса.
Дано да съм бил полезен.
19.08.05
12:55
Благодаря момчета - отивам да пазарувам :)
много ми помогнахте - спор няма !
10x again .
19.08.05
21:43
абе вие разтете с дни!!! незнам какво зимате ама за да се сцепите така...20см стрия не съм виждал и не изкам!!!!мите са по 1 см...сега ги мажа с едно масло на ИКАРОВ казва се “силви” незнам мажа се от 1 седмица и вече зарастват....супер е!!!и ако взимаш нещо стероиди...незнам ама според мен ги спри или ги намали щото такива нацепвания не са човешки...тва значи че буквално растеш с часове (-_-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!
19.08.05
22:01
Eми - не не взимам стероиди !
Цялата химия дето я взимам е по 4 амино киселини в не тренировъчен ден и по 6 в тренировъчен !
Това е - и на мен не ми е приятно, че се цепя, но е явно от либса на витамини ?
[quote author=“PROMPT”]Eми - не не взимам стероиди !
Цялата химия дето я взимам е по 4 амино киселини в не тренировъчен ден и по 6 в тренировъчен !
Това е - и на мен не ми е приятно, че се цепя, но е явно от либса на витамини ?
От кожата е има суха кожа която не иска да се разтегне с темповете в които растем