Чистене с хранителен режим

20.09.12
17:52

Добър ден!
Пиша ви да ви попитам за хранителен режим, в който преобладават въглехидратите. Тренирам активно кик-бокс 3 пъти в седмицата, а другите дни ходя да бягам по 3-4 километра. Значи за тази 1 година свалих 17-18 килограма. Когато почнах бях 93 килограма, най-малко бях стигнал 75, а сега държа 76-76,5. Значи искам да ви кажа, че газирано не пия, пих само лятото, когато търсех нещо студено и обудряващо, но 8-9 месеца не бях пил. Сега сладко почти не ям, максимум по 1 път в седмицата да си купя някоя вафла или нещо такова, за тази цел ям по 1 лъжица мед всеки ден в киселото мляко с 1 шепа корнфлейкс. Пия по около 2 литра вода на ден. Наблягам на плодовете и салатите. Гледам да не ям почти мазни храни, а пърженото е сведено до минимум. Не искам да правя мускули, а да изчистя. Ходя от време на време на лостове. Искам да спомена, че кръвното ми налягане е нормално от порядъка на 100-65/110-75. Мога да търпя на глад, смисъл по много малко да ям по няколко пъти на ден. Но искам да смъкна още 5-6 килограма до лятото. Сега целта ми е зимата да задържа 75-76 и от пролет още по-активно да чистя. Моля да ми препоръчате хранителен режим, с който ще смъквам по 1-1,5 килограма на месец и някакъв липотропен бърнър, защото съм на 16 и не искам да си увреждам организмът. От четеното до сега се спрях на UNIVERSAL Super Cuts 3, но е изчерпан в магазина на BB-Team.

20.09.12
22:25

А аз искам да ти кажа, че с това сваляне вече си го увредил организмът. Каква е тая мания на 16-17 години всеки да “чисти” е какво ще стане като изчистиш? Ще ти видим вените на 30см бицепс и ще броим ребра? Вземи се стегни, храни се нормално, тренирай, живей си живота. Останалото ще дойде от само себе си.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1