21.09.12
00:43
Както се вижда от заглавието, наскоро почнах да обръщам сериозно внимание на храната :д Знам как да се храня правилно, но финансиите не ми стигат много, а не искам да натоварвам нашите с моите работи. Храня се горе-долу така: 1.Закуска - около 150-200гр орехи с 1 кисело мляко; 2. преди трен. - 2 сандвича с пилешко (около 100 гр. пилешко филе на скара между филии с маруля); 3.веднага след трен. 4-5 сварени яйца с около 40-50гр. сирене; 4.Обяд - обикновено каквото сготви майка; 5. голямо междучасие - чат пат баничка от пазара; 6. прибирам се от училище - 2 сандвича с пилешко (отново около 100 гр е филето); 7.Вечеря - какво сготви майка (днес поне ядох риба ;д). Проблемните ми места са 4,5 и 6 - дайте някои идеи с какво да ги заместя тези хранения. Не си нося за училище, защото с джобните ми за седмица си копувам 1 кило пилешко филе (разделям ги по 200гр на ден) и ми остават само 3 кинта.. По повече от 5-6 яйца на ден не ми понася и драйфам.
Обмислям да почна да ям за обяд ориз или картофи. Някой други по евтини идеи да дадете?
188см 94-5 кг.
21.09.12
03:19
‘Санвич с пилешко’ се превръща в ‘Пилешко със салата’.
‘Баничка от пазара’ се превръща в ‘Ябълки, банани и т.н. от пазара’.
Майка ти едва ли иска да те тъпче с вредни храни. Което не е полезно за трениращ, не е особено полезно и за нормален човек - тоест другите в семейството. Просто й ‘подсказвай’ по-често какво да готви.