19.09.12
09:34
10 min. AMRAP of :
•1 C&J 60/40kg, 1 Burpee/Pull-up*, 10 Double Unders;
•2 C&J 60/40kg, 2 Burpee/Pull-up*, 20 Double Unders;
•3 C&J 60/40kg, 3 Burpee/Pull-up*, 30 Double Unders;
•4 C&J 60/40kg, 4 Burpee/Pull-up*, 40 Double Unders;
•5 C&J 60/40kg, 5 Burpee/Pull-up*, 50 Double Unders;
И нагоре...ако можеш...:)
За мъжете-chest to bar pull ups;
За жените-regular pull ups;
Началния комплекс в състезанието “Fit as FUCK”, което се провежда в Дания и е традиция в европейските Кросфит състезания. Според мен с лондонското са на кантар по трудност:)
Ще пусна и другите, за да видите какво значи да си фит, за състезания от подобен род.
Славко, тази година ще е страшно състезанието.
Ужасно много хора дръпнаха много напред в последната година и ще е адска конкуренцията.
Мисля, че няколко човека с които тренирам, ще се пускат там, а от Копенхагенските клубове са също много добри, така че ще падне битка.
А Леси Ковач е изрод :)
Ами, има си зала човека, тренира яко...ходи си на Игрите:) Много ме кефи, яко копеле е, не от житните бегачи:)
А финалния комплекс не е за хора бе, аз не знам след като минеш през първите три WOD-а, как ще обръщаш, тласкаш и клякаш със 100кг., и ще буташ шейна с тежест, която няма да обявят до началото на финалния комплекс...
Все си мислех, че след тръстърите на 100кг. и мъсъл ъпите в Лондон, по-гадно няма как да го измислят, но Fit as Fuck ме изненадаха...
Ще се тренира свинската тази зима...:)
19.09.12
15:03
казано от slavko на 19.09.12, 10:18:
Все си мислех, че след тръстърите на 100кг. и мъсъл ъпите в Лондон, по-гадно няма как да го измислят, но Fit as Fuck ме изненадаха...
Ще се тренира свинската тази зима...:)
Значи на Toughest Men в Пловдив може да не идваш :)
Ти го организирай, аз пръв ще се запиша...сложи едни дъбъл ъндъри и възлизания на халки и гледай сеир.
А и колко човека познаваш с тръстър на 100кг. Ако ще го правиш да видиш дали съм по-як от Иво и Илия-ОК. Ако искаш наистина реално да се оцени кой е най-комплексен, ще трябва да постъпиш по-разумно.
И да, не слагай бягане на 100 и 200м., че там съм много добър и ще доминирам:)
20.09.12
12:51
казано от slavko на 19.09.12, 16:46:
Ти го организирай, аз пръв ще се запиша...сложи едни дъбъл ъндъри и възлизания на халки и гледай сеир.
А и колко човека познаваш с тръстър на 100кг. Ако ще го правиш да видиш дали съм по-як от Иво и Илия-ОК. Ако искаш наистина реално да се оцени кой е най-комплексен, ще трябва да постъпиш по-разумно.
И да, не слагай бягане на 100 и 200м., че там съм много добър и ще доминирам:)
Ми ти например си с доста над 100кг тръстър ;) а на мен много ми се ще някой ден да мога 10х100…
Бягане има, тръстър - също, набиране с тежест, тяга, обръщане, малко “изненади”. Дабъли няма да има, за халки се колебая... А бе все твои дисциплини са :)
Точно смятам “комплексно” да може да се оцени. Както и да не е тотална щета състезанието, а да може всеки да участва и да направи нещо.
Готвя един мой агент - 68 оки е. Мисля да ви изненада “неприятно” ;)
21.09.12
14:16
А ъъъ мен що не ме подготвиш? Аз ще ги изненадам приятно... :)
21.09.12
14:25
казано от Марин Маринов на 21.09.12, 14:16:
А ъъъ мен що не ме подготвиш? Аз ще ги изненадам приятно... :)
То тебе те готвя дистанционно от сума ти време бе ;)
Ама малко да се престрашиш да си увличиш работните тежести ли, да си повярваш ли...
p.s.
Осраа’ме и тука...
казано от James Hinks на 20.09.12, 12:51:
да мога 10х100…[/size]
До 20-ина дена ще имаш мултимедиен подарък. Поне така ги виждам нещата:)
21.09.12
14:47
казано от slavko на 21.09.12, 14:37:
казано от James Hinks на 20.09.12, 12:51:
да мога 10х100…[/size]
До 20-ина дена ще имаш мултимедиен подарък. Поне така ги виждам нещата:)
ти си ми ясен като бял ден ;)
дай го тоя подарък, ама го искам с 1х150 (devil) (muscle)
4 рунда без 20 DU @ 50 кг.
Довърших си рунда някъде около 12 мин. Мислех че ще направя 3 рунда само. Доволно от към дъбъл ъндъри. Втория рунд 18 DU unbroken (най-голямата ми гордост). Чудя се дали да не го направя пак след 2-3 седмици, ама тоя път с тък джъмпс и на 60 кг. да видя дали мога да направя над 5 рунда ?!