22.09.12
13:33
Здравейте! Занимавам се с лостове от около година и половина. До скоро следвах изписаните милиони програми в този форум, правих си различни съчетания и тн. Почти незабавно след като почнах да тренирам реших ,че е добре да почна с тежести( бях много слаб-61кг) И така прогреса ми беше следния——> качих до 72кг-ма( 1.71см съм висок) ,но преди 3 месеца хвърлих тежестите—- > В момента тренирам по следната програма и бих искал да попитам дали ще постигна някакво орелефяване
Решил съм ,че тренировката ще ми е 1 ден гърди и трицепс, 2ри ден бицепс,гръб и предмишница
Тренировката ми за гърди и трицепс се състои от:
- 5х23 кофи тесен захват
-5х23 кофи среден захват
-5х23 кофи широк захват
-5х23 кофи на ъгъл с плътно слизане до долу ( http://www.youtube.com/watch?v=KuSMnGJSskg на 5тата минута е упражнението)
5х23 отново на ъгъла но обърнат с гръб към него
Лицеви до отказ
Тренировката ми за 2рия ден
-6х11 набирания тесен хват
-6х11 набирания широк хват
-6х11 набирания за предмишница
-6х11 набиране с широк и раменен надхват
Тренирам 3 дена 1 почивам. Бягам преди всяка тренировка. Намалил съм драстично хляба и пърженото както и газираните напитки
Темата беше редактирана от Александър Качулков на 22.09.12 13:39.
22.09.12
13:36
това, че си спрял това онова не гаратанира нищо.. важно е и колко и какво ядеш... сложи упражнения за крака, раменни преси от стойка на ръце.. и тем подобни :) сериите до отказ не ти ги препоръчвам :)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 22.09.12 13:37.