Мнение за програмата ми -Лостове

Здравейте!  Занимавам се с лостове от около година и половина. До скоро следвах изписаните милиони програми в този форум, правих си различни съчетания и тн. Почти незабавно след като почнах да тренирам  реших ,че е добре да почна с тежести( бях много слаб-61кг) И така прогреса ми беше  следния——> качих до 72кг-ма( 1.71см съм висок) ,но преди 3 месеца хвърлих тежестите—- > В момента тренирам по следната програма и бих искал да попитам дали ще постигна някакво орелефяване
  Решил съм ,че тренировката ще ми е 1 ден гърди и трицепс, 2ри ден бицепс,гръб и предмишница

Тренировката ми за гърди и трицепс се състои от:
            - 5х23 кофи тесен захват
            -5х23 кофи среден захват
            -5х23 кофи широк захват
            -5х23 кофи на ъгъл с плътно слизане до долу ( http://www.youtube.com/watch?v=KuSMnGJSskg на 5тата минута е упражнението)
              5х23 отново на ъгъла но обърнат с гръб към него
                Лицеви до отказ
              Тренировката ми за 2рия ден
                  -6х11 набирания тесен хват
                  -6х11 набирания широк хват
                  -6х11 набирания за предмишница
                  -6х11 набиране с широк и раменен надхват

Тренирам 3 дена 1 почивам. Бягам преди всяка тренировка.  Намалил съм драстично хляба и пърженото както и газираните напитки

Темата беше редактирана от Александър Качулков на 22.09.12 13:39.

това, че си спрял това онова не гаратанира нищо.. важно е и колко и какво ядеш... сложи упражнения за крака, раменни преси от стойка на ръце.. и тем подобни :) сериите до отказ не ти ги препоръчвам :)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 22.09.12 13:37.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1