Нуждая се от няколко съвета, благодаря!

22.09.12
16:42

Добър ден, желая няколко съвета след като съм нов в бранша.Имам все пак опит на лостове около 2 години, като мога почти всичко, но съм ходил на фитнес само 1 месец.Та целта ми е да кача маса, понеже съм 56кг, висок съм 1.74 и съм на 16 години.Поръчах си протеини Whey Shake като ми се сториха най-изгодни и чисти.Смятам да използвам ето тази програма http://www.bb-team.org/workout/1291_kachvayte-masa-vednaga-sled-4-tata-sedmitsa .Имам въпроси спрямо и приема на протеин:Кога трябва да се взима? ;Колко време, ако е преди или след тренировка?
П.С: Ако имате още някакви съвети за това дали програмата е хубава, или се нуждая от друга за покачване на маса моля пишете.Благодаря!

22.09.12
19:41

На 56 килограмов човек му трябват 120-130 гр протеин,което ти е ...5-6 яйца,200 гр пиле и 100 гр извара,без да броим протеина от източниците на въглехидрати и мазнини.Тва което се опитвам да кажа е че на твоите килограми друго освен храна не ти трябва.И дори не става въпрос за много храна,щото на мен тва ми е едно ядене.

Мнението беше редактирано от balabanov на 22.09.12 19:43.

23.09.12
10:46

Добре мерси за съвета, а тази програма добра ли е за покачване на килограми след като е само кръгова тренировка ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1