Креатин(монохидрат) за покачване на ММ

23.09.12
00:53

Здравейте вече съм -19 кг от теглото си и г/д съм добре имам да сваля още 5-6 кг и ще се чувствам добре :) и въпроса ми е като ходя да тренирам по 4-пъти в седмицата вече 3- месеца мога ли да си взема някакъв креатин да помогне малко да се стегна и т.н или съм много в грешка от това което ми говори един във фитнеса днес някакъв който се изхвърляше много че тренира от 8 години па какъв голям е станал и т.н..Да изглеждаше добре.. питах го мога ли да си взема нещо да пия до 70 80 лв на месец да ми помогна да кача мм и той ми каза това креатин монохлорат?

п.п и си спомням че ми препоръча това >> Optimum Nutrition creatine powder

Темата беше редактирана от garret gt на 23.09.12 00:55.

23.09.12
08:26

ще сваляш ли? ще качваш ли? Уточни се пред себе си какво точно си решил да правиш и тогава мисли за добавки.

23.09.12
10:14

Може би изглежда добре защото тренира от 8 години ? Като за начало си вземи 1 протеин и не ги мисли много много нещата. Натрупай стаж в залата, изгарди си хранителен режим, пък после мисли вече за повече добавки ;)

25.09.12
20:08

Значи аз отслабнах почти толкова колкото желаех искам още 5-6 кг да сваля и ще ми е много добре но искам и да се постегна :) гърба .. ръцете и искам да взема нещо което да помогне ?

п.п За това би ли ми помогнал един читаф суроватъчен протейн

Мнението беше редактирано от garret gt на 25.09.12 21:27.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1