Колко серии за крака трябва да се правят ?

23.09.12
14:21

Колко серии за крака е добре да се прави ? Ясно е, че при всеки е различно, но горе-долу 10-15 серии или повече ?

Извадено от контекста на тренировъчен опит, конкретна програма и цели, няма еднозначен отговор на въпроса. Кажи към какво се стремиш, за да се конкретизира.

23.09.12
15:12

Ами аз тренирам в дом. условия, като имам достатъчно тежести и дъмбели и прав лост.
В момента чистя, но от Октомври ще започна да качвам Мускулна Маса с ВВД.
Аз съм 1.85 и тежа 100кг, краката са ми към 70-71см доста изчистени.
В момента тренировката ми за крака е следната
5 серии задни клекове, 4 серии предни клекове и 4 серии напади с дъмбели и 5 серии повдигания за прасци.
Искам да кача още 4-5см. на краката, най-вече в квадрицепсите няколко см. и така.
Като спра с чистенето и почна ВВД за маса, мисля да почна и тази програма 3 пъти седмично и 1 тренировка за крака. http://www.bb-team.org/workout/1335_kak-da-kachim-funktsionalna-masa-v-bedrata
В момента правя и 5 пъти седмично ХИЙТ кардио.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1