02.06.05
19:33
..
02.06.05
20:28
От креатин ММ не се качва ! Само вода ! Ако искасш маса,пиеш и глутамин,амино или хубав протеин ! След като спреш креатина според зависи може да загубиш цялата натрупана “псевдо мускулна маса” ! Квото остане,тва си качил отгоре като мускул :) !
Трениращия от креатин мускулна маса се качва.Тои не задържа вода ами волюмизира мускулната клетка и по този начин вкарва заедно с водата хранителни вещества витамини и тнт. необходими за разтежа на клетката.Освен това креатина подпомага за производството на аденозин трифосфата следва повишаване на силата и размерите
03.06.05
07:03
[quote author=“Sisq0”]Трениращия от креатин мускулна маса се качва.Тои не задържа вода ами волюмизира мускулната клетка и по този начин вкарва заедно с водата хранителни вещества витамини и тнт. необходими за разтежа на клетката.Освен това креатина подпомага за производството на аденозин трифосфата следва повишаване на силата и размерите
И кво става като спреш дрогата ? Изпикаваш така наречената мускулна маса ! Пил съм две марки креатина-на “Weider” и “Optimum”.Ефекта е идентичен,мускулите нарастват,качва се малко сила.Обаче като го спреш,до 2 седмици почва фиаското !
03.06.05
15:40
за тва пич кат се пие креатин го пиеш през месец и кат тренираш секи ден ефекта не му се губи и водната задръжка на исчезва :P
03.06.05
16:13
[quote author=“aide_na_kafe”]за тва пич кат се пие креатин го пиеш през месец и кат тренираш секи ден ефекта не му се губи и водната задръжка на исчезва :P
Верно ли пич тренираш всеки ден после ??? Ти тряяя си инзвънредно як ! Ти нали пиеше креатина без спиране ... Спри го малко и пак ще си говорим ...
06.06.05
20:13
Ползвал съм само на Юнивърсал точно преди да го сменят за това няма да казвам дали е най-добър или не.Просто квото качих с него сантиметър не съм мръднал.
Анкетата ми се струва малко неуместна, защото едва ли всеки гласувал е ползвал дори само някаква част от креатините на всички изброени фирми.
07.06.05
07:36
[quote author=”Чукундур”]Анкетата ми се струва малко неуместна, защото едва ли всеки гласувал е ползвал дори само някаква част от креатините на всички изброени фирми.
Абсолютно си прав !
[quote author=”Чукундур”]Анкетата ми се струва малко неуместна, защото едва ли всеки гласувал е ползвал дори само някаква част от креатините на всички изброени фирми.
Ползвал съм почти всичко, без Уидър - от анкетираните фирми! За мен е добър този на Стурн, който не е в листата!
Еми пил съм на Оптимум на Атлетик и на Уидър ... ама сам много дожолен от Уидър.Атлетик-а е малко по-евтин ама нещо от него няма напредак.А за Оптимум .... горе доло като Уидър :)
Но знам че Креатина се пие с Глутамин и протеин за да има някакав по-голям ефект и за задуржането на вода .... ако си тренираш след като го спреш няма кой знае каква разлика :roll: 8)
Може анкетата да не е уместна, но за сметка на това от темата научих доста.. благодаря. ‘начи гултамин и прутеин..
30.06.05
13:54
Пил съм на JK, Universal, Musashi, Biogame, Saturn, Nutrim. От тях мога да кажа, че на Мусаши и Сатурн са най-добрите, особено втория, но и на Нутрим не е никак лош.
Оффтопик: Пич извинявай, ти не тренираше ли от 4 месеца? Кога успя да ги пробваш всичките, че да кажеш кой е най добрия?
В момента пия този на Biotech и съм много доволен,не задържа вода и дава много сила и енергия :wink:
01.07.05
07:59
Как така, не е ли точно това едно от действията на креатина?
Как така, не е ли точно това едно от действията на креатина?
Именно :D
а на мен пък ми е странно как 5 човека са гласували за биогейм :shock: :lol: :lol: :D
Трениращия, а това че креатина го изпикаваш след като го спреш е много сериозна глупост , но вече доста се е спорило по въпроса , нямам намерение пак да го започвам , всеки си преценява сам...само искам да кажа че при тебе ако са такива последствията от креатина това не значи че при всички е така ...
Аз съм пил на Нутрим, на Биогейм и на Оптимум и съм най-доволен от последното... Биогейм за мен е най-прецаканата фирма - креатина ойто пих беше пълен боклук - почти никакъв ефект, а приятели са ми казвали че и другите продукти не са стока :?
18.07.05
21:22
с jk сам имал наи добри резултати пил сам и на biotech ама ни6о не ка4их :D
19.07.05
19:50
от къде може да се намери на сатурн креатина,и ако някой знае да каже каква му е цената
20.07.05
14:26
[quote author=“Zashev”]а на мен пък ми е странно как 5 човека са гласували за биогейм :shock: :lol: :lol: :D
Трениращия, а това че креатина го изпикаваш след като го спреш е много сериозна глупост , но вече доста се е спорило по въпроса , нямам намерение пак да го започвам , всеки си преценява сам...само искам да кажа че при тебе ако са такива последствията от креатина това не значи че при всички е така ...
Много си малък да ми даваш квалификация на мненията.Разгледай своите, и тогава съди за чуждите.И чети точно какво съм написал ,и не пиши измишлиотини !
[quote author=“Trenirashtia”][quote author=“Sisq0”]Трениращия от креатин мускулна маса се качва.Тои не задържа вода ами волюмизира мускулната клетка и по този начин вкарва заедно с водата хранителни вещества витамини и тнт. необходими за разтежа на клетката.Освен това креатина подпомага за производството на аденозин трифосфата следва повишаване на силата и размерите
И кво става като спреш дрогата ? Изпикаваш така наречената мускулна маса ! Пил съм две марки креатина-на “Weider” и “Optimum”.Ефекта е идентичен,мускулите нарастват,качва се малко сила.Обаче като го спреш,до 2 седмици почва фиаското !
Интересно ми е какви измишлиотини съм писал и по кои стандарти точно съм малък ?
03.08.05
10:23
Tva otnosno izpikavaneto e ne malka a golqma glupost.
Kogato izqde6 edna bob chorba i usvoi6 estestvenite minerali ot neq, da ne bi sled mesec da gi izpikava6 teq minerali?
... Sahranqvat se v saotvetnite organi,chasti na tqloto, ili se izgarqt/iutilizirat v himichni procesi.
Tova koeto pie6 stava chast ot tvoqta biologichna sistema.
Probval li si da izsere6 nqkoga dqsnoto si uho? ....e uspeh. :lol:
Zimal sum dosta kreatin, pri vseki dnevni trenirovki i nasileno pri pred-turnirni podgotovki i moga da kaja che nqma nikakuv efekt na zaguba sled vremennoto prekratqvane na upotrebata mu.
Tva sa totalni gluposti…6 go ispikae6…mallee malleee..
To ako e t1i az do sega trqbvashe da sum edin varel piknq samo. :cry:
Kakto i da e.
:roll:
11.08.05
11:53
2 SZashev : Малък си по начина по-който перефразираш :)
2 Sikez : Много добре идържано научно обяснение !Аналогиятя креатин боб е достойна за тебе :) Ти да не си 3-ти клас ? Това с ухото няма да коментирам.Няма да ти слизам на нивото !
А щом не губиш след креатина значи не задържаш много вода.Тези които са по-склонни към задръжка,качват повече но после губят повече.З за да качваш с креатин ти трябват поне амино и гейнър.Глутамин още по-добре.Дерзай!
[quote author=“Trenirashtia”][quote author=“Sisq0”]Трениращия от креатин мускулна маса се качва.Тои не задържа вода ами волюмизира мускулната клетка и по този начин вкарва заедно с водата хранителни вещества витамини и тнт. необходими за разтежа на клетката.Освен това креатина подпомага за производството на аденозин трифосфата следва повишаване на силата и размерите
Имам същия опит с креатина.
Малко измамно изглежда че растеш много бързо и после се чудиш какво е станало.
Здр абе да ви питам гледам че разбирате тука аз съм от Сливен та тука има един креатин на JK половин кило за 30 лева дали е добър и със какво точно да го взимам за по-голям ефект ?
На Джей Кей освен Деси Петрова нищо не е добро!!!!!! По добре си вземи на друга фирма!!!!
20.08.05
13:14
Mojeli nqkoi da mi kaje pri zarejda6tata faza s kreatin na kolko , kakwi dozi i pokoe wreme da se wzima ... Sled kato premine zarejdaneto , w dnite w koito nese trenira koe e nai-podhodq6toto wreme za priemane ?!
100% чист креатин монохидрат само че различна марка, какво е значението ?
Иначе аз си пия креатина на Примафорс/Сайвейшън.
А това колко маса сте качили, уау, едва ли можете да прецените еднаквите на вид чисти креатини с кои колко се качва.
“С тоя качвам повече” - зависи как и какво си ял сега и тогава.
Мнението беше редактирано от asdator на 28.08.10 11:25.
28.08.10
12:02
И все пак не оправдава фактът, че е ужасно бедно да бъмпнеш тема от 2005 година.