Дневник на Прасчо

Темата е заключена.

Здравейте,
  Правя си дневник за да следя прогреса си. Преди време бях 135 кг и с тренировки отслабнах до 85, но сега пак съм върнал малко и започнах да тренирам кросфит компекси. Висок съм 172 см, тежа 100 кг.
  Днешната тренировка беше: 5 рунда от: 5 набрания с подскок, 10 бърпита с подскок и пляскане над глава, 400 метра бягане. Време за тренировката 21 минути. Храната ми за деня: Закуска- филия с пастет, обяд- картофена салата, пилешко бутче и 1 наденица, вечеря- пилешко бутче и пилешко крилце с една филия типов хляб и около 50 грама сирене.

23.09.12
21:52

Браво, Красьо, послушно прасенце си !
И не си качил малко, 15 кг. хич не са малко ;)

Мнението беше редактирано от Kirilov на 23.09.12 21:53.

Днешната тренировка беше: 5 пуш преси с 30 кг, 25 клека със собствено тегло и 10 суинга с 17.5 кг дъмбел! Целта е да се направят максимален брой рундове за 12 минути. Аз направих 4 рунда за 11 мин и нещо,а общо 5. Храната днес: Закуска- 1 баница и некъв домашен сладкиш, обяд- пилешки грърди около 200 грама и един голям домат, следобедна закуска 200-300 грама пъпеш, вечер- 1 паница боб, половин парче сушеница, 50 грама сирене, половин филия хляб и 2 бонбона за десерт.

Скоро не съм писал, така че ето ги последните ми три тренировки. Тренировка номер едно: четери рунда 400 м. бягане, 50 клека собствено тегло и 25 коремини преси. Единия рунд се правят така, а на следващия се раменят (50 коремни, 25 клека). Времето за което ми е 21 минути. Тренировка номер две: Преден клек, тръстер и бърпита. Прави се до откат като първия рунд се правят по 10 повторения, втори по 9 и т.н. до едно. Аз започнах от 8 повторения и стигнах до едно за 18 минути. Тежестта беше 20 кг. лост. Тренировка номер три: 10 рунда  изхвърляне с дъмбел и лицеви опори с отлепяне на ръцете в долно положение. Дъмбела беше с 15 кг. Първия рунд се прави по 1 повторение, втория рун 2 и т.н.  Целта е да се направят максимален брой рундове за 16 минути, аз направих 10.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1