20.08.05
14:09
Какво ще кажете на креатина на АББ - Kreaforce? Ползвал ли го е някой, дайте отзиви, какви да са очакванията?
Как го дозирахте?
ПП. Фирмата се води дъщерна на Оптимум, та ако има някой който е ползвал креатин на Оптимум и този и може да ги сравни, ще е добре.
по-здрави!
20.08.05
14:22
Ами стефане един приятел го ползва.Още когато излезе на пазара и беше очарован от този креатин направо тялото му избухна.За два месеца качи силовите си постижения и масата си и то доста осезаемо.За съжаление вече немога да си спомня цифри ама бяха фрапиращи.Дори спорех по една тема тук във форума за този креатин но това беше преди може би над година.Ако имаш предимно финансова възможност(всъшност доколокто си спомням небеше много по скъп от другите креатини)опитай го и се надявам да не съжаляваш.Този мой познат след като ползва този креатин и други маркови продукти се убеди в думите ми, че суплементите толкова много напреднаха, че и без химия може да се стигне достатъчно далеч.
Благодаря за вниманието
20.08.05
14:34
а откаде може да се намери този креатин?
пил съм на оптимум и сега пия точно на АВВ поади липса на насипен оптимум в залата и някаква разлика не виждам има само в цената иначе този на оптимум го водят некакъв супер микронизиран а на АВВ си е обикновен но и двата според мен са добри и си заслужават.
колко пари е килото на креатина?аз заедно със стария инструктор(тои замина за испания)си поръчахме от САЩ някакъв креатин ама му забравих марката :oops: и все още се чудя как се казваше за 60лв килото и си разделихме по 500гр.Той ми каза че тва е втория най-добър креатин в света ама кой да помни марката :evil: :oops: :cry: с тоя креатин мноо постигнах.2см на ръката :lol: тъй-че може да става въпрос за един и същ креатин ама не съм сигурен
20.08.05
15:55
Ами аз си взех кило на 87 лева. Има го в магазина на Оптимум на “Евлоги Георгиев”. Обаче май само кило и 100 грама бяха останали като разфасовки.
20.08.05
15:56
Тоя като гледам в интернет е 87 лева килото, 50 лева 0,5 кг
ЕДИТ: Изпревариха ме.
А като е останало 100 гр на каква цена е? Аз в П&Б на сайта не виждам такава разфасовка
21.08.05
00:17
[quote author=“D3BEP”]Ами аз си взех кило на 87 лева. Има го в магазина на Оптимум на “Евлоги Георгиев”. Обаче май само кило и 100 грама бяха останали като разфасовки.
Sorry за офтопика ама къде на Евлоги е този магазин? И в SNC няма ли продуктите на Оптимум?
[quote author=“Sportex”][quote author=“D3BEP”]Ами аз си взех кило на 87 лева. Има го в магазина на Оптимум на “Евлоги Георгиев”. Обаче май само кило и 100 грама бяха останали като разфасовки.
Sorry за офтопика ама къде на Евлоги е този магазин? И в SNC няма ли продуктите на Оптимум?
Хе, хе те тези от СНС не могат да се гледат с тези от Оптимум! Кръвни врагове и т.н.!!!!!!! На Оптимум е на Евлоги Георгиев, като тръгнеш към стадиона от лявата страна, ще говидиш 100%
21.08.05
00:55
[quote author=“YODA”][quote author=“Sportex”][quote author=“D3BEP”]Ами аз си взех кило на 87 лева. Има го в магазина на Оптимум на “Евлоги Георгиев”. Обаче май само кило и 100 грама бяха останали като разфасовки.
Хе, хе те тези от СНС не могат да се гледат с тези от Оптимум! Кръвни врагове и т.н.!!!!!!! На Оптимум е на Евлоги Георгиев, като тръгнеш към стадиона от лявата страна, ще говидиш 100%
Ама въпроса е дали ако тръгна от Орлов или от другата страна.
21.08.05
08:43
относно дозирането , то е малко субктивно , аз като пия креатин го дозирам така :
7 дена по 20 грама разделени на 4 приема по 5 гр
след ттова го пия всяка сутрин по 5 гр , а в дните с тренировка и след тренировката.
Има хора обаче , които предпочитат да го пият в дните с тренировка преди и след тренировката, за да им осигорява повече енергия.Това е за дозировката, относно марката ....ами марката си е супер , на оптимум и абб нещата винаги са били на челните места в бизнеса със суплементи.
по-здрави