Добра ли е тази програма?

22.09.12
16:35

Здравейте! Ще се опитам да съм кратка и ясна.
20год, 166 см висока, 54 кг.
Цел - леко да стопя мазнините, стягане, тонус
Хранене - може да се види в дневника ми + детоксикация на 10 дни. Критиката и съветите ще са ми от помощ
Тренировки: вкъщи. Иизготвих си следната програма и искам да ви попитам според вас добре ли е?
Тя е цикъл от 3 дни, които се повтарят:
ден 1 - 20 мин кардио - тае бо, упражнения на Зузана + 2хтабата, 8 мин абс.
ден 2 - почивка, 8 мин абс
ден 3 - стречинг или йога, 8 мин абс
и отново започваме от ден 1

Благодаря ви предварително!

24.09.12
16:15

Не, не и не.

Детоксикация = най-полпулярния псевно-научен термин от женските списания. Писала си в дневника си че ‘детоксикацията’ е от бисквитки и т.н. Концепцията, че на 10 дни трябва да си ‘почива’ черният дроб е странна и напълно в разрес с каквото знаем за човешкият организъм. Да не говорим, че простите въглехидрати се разграждат директно в клетките и дори не стигат до черният дроб (алкохолът обаче стига ;) Това ми прилича по-скоро на някакво ‘религиозно’ пречистване.

8 мин абс. - хайде стига с тези коремни. Плочки се правят с нисък процент подкожна мазнина. Може и един път седмично силови тренировки за корем, за да порастнат малко мускулите.

Останалата част от програмата - прилича на infomercial от посред нощите. Откровенно казано, не вярвам резултатът от нея да те удовлетвори.

24.09.12
21:46

Благодаря :) Честно казано и аз се замислям да правя интензити през ден, а не през 2. Но ще се постарая да си направя нов, по-ефективен режим.. Но много зависи от това дали ще започвам танци или не.... до седмица ще се разбере.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1