какво да взема

25.09.12
01:23

Ще разкажа историята си накратко преди около година ходих на фитнес за около 4 месеца и ефекта беше нулев в тялото ми и нямах време и спрях да тренирам ... след пауза от 5 месеца някъде отново започнах и до сега съм качил 9 кг 5 см в ръката и т.н. ( за срок от 7 месеца) ... но нали знаете всеки рано или късно изпада в криза която трудно се излиза без добавки...

та мисълта ми е какво да взема аз си мислех глутамин и да го комбинирам с нещо... давайте идеи и мнения :)

Noctis Caelum

25.09.12
02:07

Как си посещавал  близо половин година залата и като ефекта е “нулев” не си започнал да се информираш и да откриеш проблема още в самото начало,не знам.Има много и далеч по-добри варианти да накараш мускулът да расте,когато е в застой,от този да приемаш добавки.7 месеца стаж.За тях си качил 5 санта в ръката и си мислиш,че в следващите 7,понеже няма да са 5 и виждаш,че става все по-бавно си в “криза” ХАХАХАХАХАХАХА.Не си написал височина,тегло,тренировъчна програма,хранителен режим,години.Пак без минимални усилия очакваш някакъв универсален отговор.

Мнението беше редактирано от Noctis Caelum на 25.09.12 02:12.

25.09.12
10:06

казано от Никола Фингаров на 25.09.12, 02:07:

Как си посещавал  близо половин година залата и като ефекта е “нулев” не си започнал да се информираш и да откриеш проблема още в самото начало,не знам.Има много и далеч по-добри варианти да накараш мускулът да расте,когато е в застой,от този да приемаш добавки.7 месеца стаж.За тях си качил 5 санта в ръката и си мислиш,че в следващите 7,понеже няма да са 5 и виждаш,че става все по-бавно си в “криза” ХАХАХАХАХАХАХА.Не си написал височина,тегло,тренировъчна програма,хранителен режим,години.Пак без минимални усилия очакваш някакъв универсален отговор.

182-3 82 кг  хранителен режим не спазвам.... а до програмата .. ами гърди , ръце , гръб , рамо и трапец

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1