Нощни тренировки.

25.09.12
00:11

Пичове, искам да ви попитам нещо и нека тези които са наясно да ми дадат някакъв съвет. Тренирам с програма за покачване на мускулна маса. Спазвам ВВД. Наистина покачвам маса, но имам един въпрос. Проблем ли е, че тренирам към 23-24 часа. Просто тогава имам свободно време и нямам друга възможност. Тренирам час-час и половина след което ям, и си лягам час и половина по-късно. Може ли това да се отрази по някакъв негативен начин върху тялото ми ? Чувал съм, че не е хубаво но искам да подробно защо. И съответно ако е полезно отново искам да разбера причината.
Благодаря предварително!
По(здрави) !

25.09.12
00:23

Всичко е наред стига да имаш поне 7 часа сън.

Noctis Caelum

25.09.12
01:52

http://www.bb-team.org/articles/4054_trenirovki-i-hranene-pri-raboteshti-noshtna-smyana

26.09.12
00:19

Щом покачваш маса ,а , както каза това е целта ти,значи всичко е наред.Няма значение ,че тренираш към полунощ.Важното е ,че има резултат.Тялото ти се е приспособило към този режим и при теб той действа.Докато при някой друг...едва ли :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1