Прием на Animal Стак + още нещо ?

26.09.12
01:06

Здравейте колеги, обръщам се към Вас с въпроса как да приемам добавки ,които си купих на Универсал ( от Америка, което за мене мисля че има малко значение) но преди това искам да спомена че лятото работих доста и нямах време да тренирам и съм отслабнал доста преди лятото бях 88кг , а сега съм 83 ( март месец бях достигнал 92) и затова смятам да потренирам малко чисто докато навляза пак във форма , а добавките са следните : Анимал тест х 2 кутии , Анимал М Стак , Анимал Пак , ЕФХ Креалкалин 240 хапчета, Голд Стандарт протеин 5кг и Амино Мега БЦАА на Про Сорс ( имам и останал Гриийн Маг 50 дози някаде тях мисля да ги изпия сега преди да почна Анимал Стак-а Какво мислите ? ) Та мисля аз да ги приемам Теста 42 дена + Креалкалина + Пак-а  и протеина , след тези 42 дена М стак-а със Аминото примерно или протеин , как мислите приемам всякакви комптентни мнения : ) Благодаря предварително , поздрави !

26.09.12
01:10

Голям тюрлюгювеч си спретнал :D

26.09.12
01:21

Защо бе Мечо Анимал серията със Креалкалин който го водят добър и протеин ?

26.09.12
01:37

Според мен не си заслужава да хвърляш толкова много средстава за Animal серията :) Аз също обмислям да стакна сходни продукти и се спрях Erase+ D-AA + Green Mag . Другото , което ми се въртеше из главата е Test Freak+ Anabolic Freak + Green Mag , но като че ли се спрях на първия вариант. Erase и D-AA има доста привърженици из интернет, включително и тук , доколкото забелязах .

26.09.12
03:04

Както казах взех ги от Америка и ми стъпнаха доста по евтино 86-7 лв Теста, което е прилична сума според мен и другото което е навсякаде мненията са че този продукт работи, надявам се по-компетентни хора и такива които са го пили да се изкажат , а отностно твоите продукти само грийн маг съм пил и е добра матрица другите не съм ги чувал чесно казано , ще пробваме и ще споделяме резултати.

А моя въпрос също е кога е добре да ги почна тези работи и нещо по специфично като хранене и прочие трябва ли, аз знам че трябва въглехидратния прием да се увеличи по време на прием на Тест ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1