26.09.12
08:58
Здравейте! Искам да ви питам дали някой от Благоевград, знае някоя свястна пекарна?
26.09.12
09:24
Не знам от коя част на града си и съответно дали ще ти е удобна, но има една в края на стръмната улица нагоре покрай болницата (братя Миладинови). Специално типовият и пълнозърнестият хляб се различават доста малко по цвят от белия - т.е. за разлика от масовите “пълнозърнести” хлябове поне не са пълни с оцветители... И покрай Великден правят страшните козунаци :)
26.09.12
09:39
Аз съм по центара, а @Мартин Томов имаш предвид над поликлиниката ли? А таз до мола как е земя и хляб май беше?
26.09.12
09:48
Ами не знам дали говорим за едно и също нещо, но не четирилентовата стръмна улица, водеща към поликлиниката, а тясната стръмна улица, тръгваща от ХЕИ, нагоре покрай болницата, медицинския колеж и свършваща с един 90-градусов завой горе при дома за сираци. Та точно горе на завоя е въпросната пекарна, би трябвало да ти е сравнително удобна щом си в центъра.
П.П. За тази до мола не мога да кажа нищо, честно казано дори не се сещам къде точно е...
П.П.П. Всъщност ето какво имам предвид:
Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 26.09.12 09:58.
26.09.12
11:22
казано от Мартин Томов на 26.09.12, 09:48:
Ами не знам дали говорим за едно и също нещо, но не четирилентовата стръмна улица, водеща към поликлиниката, а тясната стръмна улица, тръгваща от ХЕИ, нагоре покрай болницата, медицинския колеж и свършваща с един 90-градусов завой горе при дома за сираци. Та точно горе на завоя е въпросната пекарна, би трябвало да ти е сравнително удобна щом си в центъра.
П.П. За тази до мола не мога да кажа нищо, честно казано дори не се сещам къде точно е...
П.П.П. Всъщност ето какво имам предвид:
Да говорим за една и съща :) да близо е ще ида да видя тия дни :)
26.09.12
16:10
Най-добрата пекарна е, където продават пилешко, а не хляб ;)
27.09.12
12:53
казано от Boris Yankov на 26.09.12, 16:10:
Най-добрата пекарна е, където продават пилешко, а не хляб ;)
Хахах вярно си е, ама няма начин :))
Аз пък мисля че най-добрата пекарна е домашната :) Даже вмомента чакам да ми изкара едно хлебче.