07.07.12
17:54
Добър ден! Занимавам се с планинско колоездене, преди 3 седмици се натоварих малко повече и ме заболя малко под коляното (маркираното с червено на снимката). След 2-3 дена вече ми нямаше нищо. Една седмица след това ходих на море и явно от бягане по пясъка и игра на плажен волейбол, си “довърших” крака. На сутринта като се събудих ме болеше много коляното (маркираното с червено) и долу малко пред глезена (маркираното със синьо), при свиване на коляното, изпукваше много често, а при ротационни движения на крака долу глезена също изпукваше, а при клякане направо “хрускаше” в областта на коляното. Няколко дена след като се прибрах болката я нямаше, пак ми изпукваше коляното и долу глезена, и сега ме боли от време на време и постоянно изпуква и коляното и глезена, а като клякам и ставам се чува същото хрускане. При леко натоварване, дори и като ходя по дълго, болката се усилва, пробвах с хапчета Напроксен и се мазах с Диклак в продължение на седмица, но не помогна. На доктор не мисля да ходя защото от две години имам същите симптоми в дясното рамо (предимно лопатката), и докторите всеки път ми казват да пия хапчета от рода на Диклак, Напроксен и да се мажа с различни мазила, от скъпи по скъпи, а рентгенова снимка отказват да ми правят поради причината че нямало да излезе нищо а и било вредно. Какво да правя? Благодаря предварително! Снимка:
20.07.12
14:36
Здравейте имам същите симптоми като колегата по - горе - щракане в лявото коляно при ходене, както и силно пукане в левия глезен при слизане от стълби, също така отскоро имам болки и в кръста.
Препоръчайте лекар за консултация, по възможност да не е “месар”, който веднага ще хване ножа, а някой на който може да се разчита на обективна оценка.
Може и да не е по здравна каса.Търся качествено обслужване,а не евтино.
Всеки вторник и петък можеш да отидеш при д-р Хубенов в Драгалевци. Това са дните за свободен прием в тази негова клиника. Има богата практика със спортни травми.
50 лева е прегледа, можеш да си извадиш касова бележка/фактура и да си ги отсчетоводиш после, ако имаш допълнително здравно.
22.09.12
18:41
Здравейте,
и аз имам проблеми с коляното след една контузия преди 3 седмици някъде вече... Отидох на лекар и той ми каза, че нищо ми няма и само да си почивам и ще ми мине.. Тъпото е, че минаха 16-ина дена вече, а все още няма промяна - наболява ме и е подуто. Смятам да отида и при друг специалист. Потърсих мнение за препоръчания доктор по-горе - д-р Хубенов в Драгалевци, но така и не намерих информация
Някой може ли да каже някакво мнение за въпросния доктор?
Приказки от цял свят в Напред.БГ. Прочетете историята на Маншон, Полуобувка и Мъхеста брада тук http://napred.bg/маншон-полуобувка-мъхеста-брада.html
Този огромен магазин
Евтини полети от Paravion.BG
Аборт
Мнението беше редактирано от Никол Минева на 29.04.13 12:16.
26.09.12
11:12
казано от Никол Минева на 22.09.12, 18:41:
Здравейте,
и аз имам проблеми с коляното след една контузия преди 3 седмици някъде вече... Отидох на лекар и той ми каза, че нищо ми няма и само да си почивам и ще ми мине.. Тъпото е, че минаха 16-ина дена вече, а все още няма промяна - наболява ме и е подуто. Смятам да отида и при друг специалист. Потърсих мнение за препоръчания доктор по-горе - д-р Хубенов в Драгалевци, но така и не намерих информация
Някой може ли да каже някакво мнение за въпросния доктор?
За доктора немога да ти кажа нищо, но щом не минава болката значи нее безобидно. Ако питаш мен имаш възможност отиди на ядрено магнитен резонанас там ще ти покаже всичко.