Аминокиселини

26.09.12
18:48

Здравейте, аз съм на 16 години, 173см, 64кг.Имам конкретен въпрос и той е дали ще ми повлияе  по  някакъв лош начин ако си купя аминокиселини. Искам да качвам мускулна маса , но не прекалено бързо, за да не ми се получа стрии и именно затова искам да си взема аминокиселини, за да качвам по лесно, но не като с протеин. И ако не влияе зле на организма бих си зел. Ако може да ми предложите хубави аминокиселини и да ми кажете по колко трябва да пие :) Мерси предварително :)

АЧ

26.09.12
20:00

От колко време тренираш ? Опитай да качваш ММ с хранителен режим. Относно аминокиселините те служат за възстановяване на организма след тренировка, а протеина си е основата на мускула ! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1