Филмче - Физическа подготовка в борбата

18.09.12
19:03

Случайно попаднах на това филмче. Сделано е в СССР. Показва някои интересни упражнения. Повечето са добре познати, но има и някои, които са добре забравени. В списъка на препоръчаните, в дясно от клипа, има и още няколко интересни такива.

18.09.12
19:34

Да, това клипче беше плъзнало из фейсбуците и даже пробвахме някои от позабравените тренировки с приятели.
Специално упражнението на 10:25 е невероятно ефективно, а в залата само по-старата школа трениращи разбраха кво стаа  :D

Този клип само потвърждава големия труд и силата на борците, които са за мен най-универсалните “бойни” атлети. Много от упражненията сега се възродиха в програмите на “Crossfit”, защото наистина май бяха попрашасали в тефтерчетата на едновремешните треньори.

19.09.12
12:51

Това на 10:25 сега му казват full contact twist. Не е напълно забравено. Но пак потвърждава тезата, че топлата вода отдавна е открита.

Мнението беше редактирано от CarnalK на 19.09.12 12:52.

19.09.12
14:04

А истаната е, че най-съществените неща ги няма във филмчето и че фулконтакт тусита не е от тях ;)

А кои са те?
Баси, за пореден път ми се прииска да осъдя съдбата за пропуснати ползи...

27.09.12
10:33

казано от Сгазен Помияр на 20.09.12, 00:03:

А кои са те?

Стартови движения с голяма амплитуда и промяна в траекторията.

казано от Сгазен Помияр на 20.09.12, 00:03:

Баси, за пореден път ми се прииска да осъдя съдбата за пропуснати ползи...

За кое - че не си се родил в Съветския Съюз ли ? :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1