19.08.05
01:29
Взимам Ацетил Л-Карнитин на Twinlab(500 мг), 1 хап преди тренировка(+кафе) и 1 преди лягане + Фет Бърнъри на Optimum(2 пъти на ден по 1 преди ядене).... това от скоро.
Но сутрин, след приемането на Л-Карнитина почва да ми се гади....
...та въпроса ми е - нормално ли е? :?
Аз пък си мислех друго бях чул от един фриенд от Форумите че Л-Карнитин и кафе(кофеина)не си понасят та и аз пих по едно кафенце сутрин докато не зех да пия Л-Карнитин и вече не пия като ми свърши карнитина и Бърнара ако продължавам с кардиото ще пия по едно кафенце защото от вас (формците :wink: )съм чувал че подпомага изгарянето не мазнини! Може и да греша за мнението си но аз така мисля и таи са ми казвали де!
19.08.05
13:49
Здр, разкажи малко повече за това кога ти се гади точно. Може да са доста неща които нямат общо с суплемените, които пиеш. Гаденето сутрин при жените ... помисли и върху това и го провери като вариянт. Иначе зависи, ако ти се гади след тренировка .. намали интензивноста или обема на кардио тренировката си, очивидно се преуморяваш. Ако ти се гади между приема на л-карнитин и тренировката, може да не ти понася самия карнитин, опитай да промениш начина на комбиниране на супелементите си.
А иначе най-полезен е когато го пиеш около 30-40 мин. преди тренировка. Не пренебрегвай и вечерниа прием.
Успех!
19.08.05
14:06
Ми аз зимам и 1 преди тренировка(сутрин), освен вечер.
Сгади ми се още първия път, като го пих сутринта....
[quote author=“Chrisich”]Гади ти се след като го вземеш или след тренировка?
След, като го зема :? [quote author=“newb”]Гаденето сутрин при жените ... помисли и върху това и го провери като вариянт.
Хе, хе.. не, не съм бременна ;)
Иначе зависи, ако ти се гади след тренировка .. намали интензивноста или обема на кардио тренировката си, очивидно се преуморяваш. Ако ти се гади между приема на л-карнитин и тренировката, може да не ти понася самия карнитин, опитай да промениш начина на комбиниране на супелементите си.
А иначе най-полезен е когато го пиеш около 30-40 мин. преди тренировка. Не пренебрегвай и вечерниа прием.
Успех!
Ми аз така го пия - половин час преди тренировка, заедно с едно дълго кафе, без захар.(на гладно) И вечер....
Може да си прав, че не ми понася..... но това става само сутрин... вечер НП
Ами изклиочи кафето една сутрин и ако не ти се гади е от кафето ако ти се гади е друия вариант !
Според мен ти се гади от кафето. Особено на гладно не е полезно. При мене едно кафе на гладно ми докарва световъртеж, учестен сърдечен ритъм и огладнявам страшно много - направо мога да припадна. По-добре хапвай нещо леко и си пийвай кафето с него.
И аз се оплаках че кафе на гладно не ми понася и ми препоръчаха да пия карнитина с зелен чай . Пробвай така , може да се чувстваш по добре .
20.08.05
09:34
аз имах проблеми когато на гладно пиех еспресо , но след като почнах да пия нескафе проблема изчезна , та затова алтернативите на кафето , когато трябва да се приемат на гладно е - нескафе , зелен чай , кофеин на таблетки , гуарана на таблетки.
по-здрави
Миахаил Колев и аз пия нес но не го комбинирам с Л-карнитина казаха ми че не си понасят но като пия Несто на Гладно в чаша мляко нямам никви пробми можеби ма Фрея пробл е от кафето(пробваи с нес)
20.08.05
17:35
излъгали са те , понасят си и още как ...питай опитните :wink: :) :D :) 8)
20.08.05
22:59
да няма проблем но ... има случаи в които ти прилошава и ти се гади за тва ... пробаи :wink:
21.08.05
08:36
личи си че сте доста незапознати, определено доста , защотоако разгледате състава на най-добрите фет бърнъри има кофеин и л-карнитин , което би лседвало да ви говори ,че комбинацията кафе и л-карнитин не са ме удачна , а също така действа супер добре.И другия път чете малко повече преди да задавате тъпи въпроси...относно гаденето ,ами какво да ви кажа, при мене гадене не е имало , незнам за другите , но от кафето се вдига пулса , така чеако някой е с високо кръвно е съвсем нормално да му се гади!
ПС занапред проверявайте каквосе пише из нета ,чете малко повече за да не се получават подобни глупави спорове катотози сега!
по-здрави 8)
Ок утре задажително ще пробвам Благодаря на Холлолифе и на сички останали ! Защото като спрях кафето ми беше малко кофти рано сутрин малко трудно се пробуждам толкоз рано към 7без 15ставам обикновено но таз седмица ако злопотребих с кардиото си и от другата съм сериозен!
По принцип си пия по 1 кафе абсолютно всеки ден, но 1-2 часа след закуска.Четейки тази тема пробвах тази сутрин 30-40 мин преди тичане л-карнитин + нескафе на гладно и не забелязах да ми се гади :wink:
22.08.05
23:50
Замених еспресото с нес и от 2 дена не ми е ставало кофти!!!
Мерси на всички 8) 8)
Е изглежда наистина е било от кафето и аз почнах да пия нес преди трен и с Л-карнитина и не ми се е гадило !
[quote author=“Freya”]Взимам Ацетил Л-Карнитин на Twinlab(500 мг), 1 хап преди тренировка(+кафе) и 1 преди лягане + Фет Бърнъри на Optimum(2 пъти на ден по 1 преди ядене).... това от скоро.
Но сутрин, след приемането на Л-Карнитина почва да ми се гади....
...та въпроса ми е - нормално ли е? :?
сутрин е възможно ако пиеш кафе с карнитина на гладно да ти се гади(от кафето) но иначе не знам не ми се струва нормално