мискули&фитнес и олимп

18.08.05
22:39

интересно ми е имали някой който ги има сичките до сега или някой който си ги купува от отдавна?

18.08.05
23:06

Питона имаше всичките, само последните няколко броя не! Аз от 2-3 години имам всички Олимпове и почти всички МиФ

18.08.05
23:09

аз имам от февруари всичките до сега мискули&фитнес и олимп!
а между другото утре излиза М&Ф

18.08.05
23:15

И аз имам няколко старички списания. От 1 година не съм купувал нищо. Имам от 2002 и 2003г.
по-здрави

18.08.05
23:43

Няма смисъл да ги купувате,отдавна имаме интернет:))
Аз доскоро си ги разглеждах и се смеех на някои статии,които не издържаха проверката на времето.Най много някой да се обърка много жестоко.

18.08.05
23:49

на мене ми харесват има добри статии и рубрики! и си ги копувам с кеф
:lol:  8)  :wink:

18.08.05
23:51

М и Ф ги имам от 3-4 години насам всички броеве по месеци лично М и Ф го чета тук там не всичко ми харесва в него

19.08.05
10:14

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]М и Ф ги имам от 3-4 години насам всички броеве по месеци лично М и Ф го чета тук там не всичко ми харесва в него

И аз от 2002 имам абсолютно всички М&Ф и Олимп,но една част раздадох.И в последно време забелязвам че пишат еднакво

19.08.05
12:33

Абе пишат глупости и яко повторения има. Въобще в световен план повечето комерсиални списания са такива. Не стават за источник на информация и това е истината. А новият Айран Мен ме разби от простотия. - Няма толкова тъпо списание и двата броя не стават за четене, с леки изключния от първият.
по-здрави

Аз си купувах и М&Ф и Олимп.. Олимп-а много утъпя - за типография и дизайн не искам да си отварям устата! Иначе си ги събирам от 8-10 месеца може би  :roll:  От преди пак имах някакви ама ги раздадох ...

Както казах в една друга тема видях Хубенов да снима Ицо на 140лег серии и ще има и интервю за Тексас предполагам тъй че който се чуди дали да си вземе М&Ф да не се чуди много  :wink:

От февруари 2001 до сега имам всички броеве на Олимп(бях длъжен да ги имам) само нямам септември 2004 за което много съжалявам.Миф имам само десетина броя.

19.08.05
16:14

М и Ф-са стартираха добре но откакто преминаха на повече страници 80-90 развалиха съдържанието на статиите само едни и същи хола в него Крика, Драганички и други отворковци статиите станаха някак си сухи без живец преръщат се в написаното от интернет и направеното в час по трудово списание Мускули, чета статиите на хората в БГ само не чета ексцентричните програми взети от незнайно какъв източник

20.08.05
23:46

някой има ли 77 брои на мусколи и фитнес :?: имам абсолютно всички бройки без 77 :cry: .ако някои го има и не му трябва да си направим среща и да ми го даде или продаде :wink: 

10х предварително

23.08.05
00:55

[quote author=“bolkers”]моля ви кажете 8) чакам с голямо нетьрпение отговорите ви :wink:

Прочети правилата на форума.Уж се научи и обеща да не пускаш поредни постове ама на пак ме изненадваш добре че са заети модовете и не са видяли още
Щом никой не ти е отговорил какъв мислиш че е отговора дори 100 поредни спама да пуснеш

23.08.05
00:59

ще гледам да не се повтаря а за списанието наистина ми трябва само тоя брой да ги имам всички и за това пунах няколко поредни отговора , та да се отзове някои и да се сдобия с списанието(да сьбера колекцията) :wink:

23.08.05
08:25

аз го имам но не смятам да го давам дерзай
:twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

23.08.05
13:05

не питам кой го има и не го дава , а питам кой го има и може да ми го даде или продаде , та ако има такива да се отзовьт :wink:

23.08.05
13:30

Повечето ги имам, и да ви кажа честно, май си е струвало колекционирането им! Откривам доста неща, много нови експериментирам и съм довеолен, ако можете, купувайте си ги!
И Айрънмен щом почнах да чета....хихи, майтап бе

23.08.05
13:32

Питона ако имаш 77 брой ще можеш ли да ми го дадеш(продадеш)

Забравих да кажа на Айрънмен ги имам абсолютно всички броеве от самото издаване на списанието чаак досега  :lol:

23.08.05
13:53

никои ли няма да ми помогне да се сдобия с 77 брой на “мусколи и фитнес” :(  :?:

23.08.05
16:35

[quote author=“ivan.shishmanov”]Забравих да кажа на Айрънмен ги имам абсолютно всички броеве от самото издаване на списанието чаак досега  :lol:

Адмирации, как я събра тази колекция бе батенце  :lol:
Шегичка, дано ме разбираш :)

Колкото до съответния брой - заинтересувай се в редакцията на Ми Ф и питай там!

23.08.05
16:45

[quote author=“bolkers”]никои ли няма да ми помогне да се сдобия с 77 брой на “мусколи и фитнес” :(  :?:

Има всички броеве стари в сайта им може даси поръчаш на цена 3.50 за по старите 4.5 за по новите и 2.5 май за най старите беше поне на сайта твърдяха че има всички броеве

23.08.05
16:50

мерси :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1