27.09.12
18:42
Нека някой който е по-информиран да сподели мнение за съставката.
Благодаря предварително.
27.09.12
19:02
Пробвал ли си на някоя марка, или просто не се кефиш на такива продукти?
27.09.12
22:27
Моите наблюдения за тази аминокиселина HICA- алфа - хидрокси изокапрова киселина, е че в момента е доста пополярна в щатите и иновативна съставка в някой нови продукти за покачване на чиста мускулна маса. Но всичко това времето ще покаже. Ако някой може да изкаже адекватно мнение (който е пробвал). (dull)
казано от Кирил Михайлов на 27.09.12, 22:27:
Моите наблюдения за тази аминокиселина HICA- алфа - хидрокси изокапрова киселина, е че в момента е доста пополярна в щатите и иновативна съставка в някой нови продукти за покачване на чиста мускулна маса. Но всичко това времето ще покаже. Ако някой може да изкаже адекватно мнение (който е пробвал). (dull)
А на бас, че не е толкова попОлярна колкото твърдиш, ако беше така можеш да бъдеш сигурен, че аз щях да знам. ;)
ПП Да ти се ненадява човек, че си написал “мускулна ” правилно :D
Мнението беше редактирано от Valdis на 27.09.12 22:38.
27.09.12
22:40
Искал е да каже, че е по - полярна, поляризира повече мненията на специалистите от други киселини :)
27.09.12
23:36
казано от Valdis на 27.09.12, 22:35:
А на бас, че не е толкова попОлярна колкото твърдиш, ако беше така можеш да бъдеш сигурен, че аз щях да знам. ;)
Добре, искаш да кажеш, че реномирани марки, като Labrada (hica-max) и MHP ( X fit ) напразно са го добавили в продуктите, като водеща съставка? (dull)
Ти пробвал ли си го? Дай малко повече светлина в тунела. :D
Нека чичо Л. Лабрада да ти каже малко повече (както и коментарите на потребителите - намиращи се под продукта);(fubar) http://www.labrada.com/store/HICA-MAX-GN-0124.html
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.09.12 06:46.
Има десетки, да не кажа стотици подобни, добавени във формулите на “реномирани” марки, които бих могъл да ти дам за пример, че не вършат никаква работа. Факт е, че 95% от тези компании, лежат на лаврите на стари свои продукти, които във миналото са съдържали стероиди и прохормони и поради тази причина са били много ефективни, уви, сега вече се крепят само на гръмки думи, които в много случаи дори не са подкрепени от реални изследвания, а са резултат на много добър маркетинг и реклама.
ПП. Лабрада са точно в по-горе посочената група.
28.09.12
08:58
Valdis, много хора те попитаха дали си пробвал такава съставка,а ти не отговори и моето мнение ,е че си от много теоритици ,които четат нещо и си казват ХА и пет пари няма да дам за това , защото просто не мисля ,че ще работи. Кажи финално пробвал ли си или твоите твърдения лежат на теория, защото ако е така съгласи се ,че само теория без практика не ти гарантира 100% компетентно изказване по дадена тема.
За Labrada си в много голяма грешка и мога да се обзаложа ,че повече от 1-2 продукта не си пробвал на тази марка, а последните 6-12 месеца марката адски много се раздвижи от към нови съставки формули в продуктите си. За съжаление марката е малко по-скъпичка и не е наложена на БГ пазар стабилно, ако въобще има някъде повече от 1-2 продукта по магазините.
28.09.12
10:34
Някои разбират достатъчно, че да не е нужно да изпробват всяка прехвалена революционна глупост, за да се уверят, че не работи както в рекламите...
28.09.12
10:45
Добре де, дайте някакъв feed-back - нормално е да сме скептични (особено като видя графика като тази по-долу). Това си е дериват на левцина и при това твърде много ми напомня на HMB и KIC, за които също се твърдяха подобни неща, а така и не им потръгнаха нещата. Чел съм проучвания и там става ясно че за почти пренебрежим ефект трябва да се взимат по-големи дози, отколкото ги има в продукта на Лабрада.
28.09.12
10:46
Ако изказваш мнение ок, но ако си критичен и категоричен не е достатъчно да си чел ,че е естествен метаболит на аминокиселаната с разклонена верига L-левцин и понеже не ти харесва тази аминокиселина да кажеш ,че не работи.
Аз лично от Л-левцин съм супер доволен спрямо борбата срещи мускулната треска.
28.09.12
11:43
Иване, ти май си предубедения и просто искаш поне един човек да излезе и да каже “да бе, действа. Качих еди колко си килограма с това.” За съжаление аз не съм пил това, но приемам доволно левцин като добавка към БЦАА. Доволно ще каже поне 5-6 грама чист левцин на ден към 15 грама БЦАА. За сега не съм усетил разлика в килограмите си, мускулната треска или постиженията си сравнено с приема само на БЦАА. Може да трябва повече време, тъй като го приемам вече месец, а това е аминокиселина и да кажем, че няма бърз ефект от приема и, но не бих дал пари отново за такъв продукт. Изпивам си опаковката и прибавям продукта към група ” само ако съм достатъчно богат”.
28.09.12
11:51
Камене не ми е целта някой да ми каже ЛЕЛЕ УНИКАЛЕН ПРОДУКТ ,а просто да обменим знание и мнения. Четох по темата и ми стана интересно ,и реших да споделя ,но странното ,е че много хора не написаха нищи смислено и никакви факти не изложиха ,а просто казаха БОКЛУК.
Не разбирам как без да е тестван даден продукт се говорят неща срещу него независимо дали с + или -.
Същото е да кажеш BMW M6 върви много ама не чак толкова ,а пък никога да не си се докосвал до такава кола.
казано от Иван Стоянов на 28.09.12, 08:58:
Valdis, много хора те попитаха дали си пробвал такава съставка,а ти не отговори и моето мнение ,е че си от много теоритици ,които четат нещо и си казват ХА и пет пари няма да дам за това , защото просто не мисля ,че ще работи. Кажи финално пробвал ли си или твоите твърдения лежат на теория, защото ако е така съгласи се ,че само теория без практика не ти гарантира 100% компетентно изказване по дадена тема.
За Labrada си в много голяма грешка и мога да се обзаложа ,че повече от 1-2 продукта не си пробвал на тази марка, а последните 6-12 месеца марката адски много се раздвижи от към нови съставки формули в продуктите си. За съжаление марката е малко по-скъпичка и не е наложена на БГ пазар стабилно, ако въобще има някъде повече от 1-2 продукта по магазините.
Приятелю, (обръщението, което замествам не се припокрива с правилата на форума, та затова ще ползвам това), това което съм ползвал като разнообразие от добавки и марки е толкова голямо, че мога да напиша няколко тома литература по въпроса. По въпроса ти, не съм ползвал въпросната боза а и нямам намерение да го правя, както нямам намерение да правя това и със много други добавки на пазара, аз знам, кое работи и съставям суплементацията си според целите, които съм си поставил. За Бг пазара и Labradа не ми говори изобщо, ако следеше форума, най-вероятно щеше да знаеш, че аз съм от хората, които пазаруват почти на 100% от UK и Щатите и то в количества, за които ти най-вероятно можеш само да мечтаеш. А и вероятно марките, които ползвам аз, ти едва ли предполагаш дори, че съществуват. Предлагам ти възможност да ме опровергаеш, взимаш си HICA (има не малко производители, и вариации в дозировката), правиш си лог тук и ми доказваш колко силно аз греша, пък аз ти се извинявам публично за своята некомпетентност. От това ще спечелят всички, първо като информация, второ ти ще си поне с няколко килограма мускулна маса отгоре. ;)
28.09.12
13:02
Май пак личните драми надделяват ,а това няма да доведе до нищо полезно за читателите и участниците в този форум.
Твоето мнение за съставката го разбрах, за което ти благодаря ,че взе участие по темата. Дано и други да се включат независимо от коментара и мнението им.
Слушай сега, ако искаш да пробваш нещо ново и “чудотворно” мога да ти предложа нещо което доказано работи и има достатъчно изследвания, които подкрепят това, въпросното нещо е Ursolic Acid, нямам представа дали може да се намери в българия, но пионера, който го въведе на пазара като добавка е E-pharm собственост на г-н Патрик Арнолд, който е известен имено с работещите си продукти :D (прочети малко за въпросната личност и ще разбереш какво имам придвид.). Ако имаш интерес на лично мога да ти дам насоки къде можеш да се снабдиш със въпросната суровина на много по-изгодна цена. Преди да си попитал ще отговоря, и нея не съм я ползвал, но определено смятам да я включа в някой от бъдещите си стакове.
28.09.12
13:30
казано от Valdis на 28.09.12, 13:20:
Слушай сега, ако искаш да пробваш нещо ново и “чудотворно” мога да ти предложа нещо което доказано работи и има достатъчно изследвания, които подкрепят това, въпросното нещо е Ursolic Acid, нямам представа дали може да се намери в България
Яж босилек на воля и все ще докараш от към доза ;)
казано от James Hinks на 28.09.12, 13:30:
Слушай сега, ако искаш да пробваш нещо ново и “чудотворно” мога да ти предложа нещо което доказано работи и има достатъчно изследвания, които подкрепят това, въпросното нещо е Ursolic Acid, нямам представа дали може да се намери в България
Благодаря, но имам алергия към всичко що е зелено. :D :D :D
28.09.12
13:42
казано от Valdis на 28.09.12, 13:40:
казано от James Hinks на 28.09.12, 13:30:
Благодаря, но имам алергия към всичко що е зелено. :D :D :D
Яж агънца хранени с босилек тогава. Даже по-добре на чеверме, студено и с мед от босилек :D
Слушай сега, ако искаш да пробваш нещо ново и “чудотворно” мога да ти предложа нещо което доказано работи и има достатъчно изследвания, които подкрепят това, въпросното нещо е Ursolic Acid, нямам представа дали може да се намери в българия, но пионера, който го въведе на пазара като добавка е E-pharm собственост на г-н Патрик Арнолд, който е известен имено с работещите си продукти :D (прочети малко за въпросната личност и ще разбереш какво имам придвид.). Ако имаш интерес на лично мога да ти дам насоки къде можеш да се снабдиш със въпросната суровина на много по-изгодна цена. Преди да си попитал ще отговоря, и нея не съм я ползвал, но определено смятам да я включа в някой от бъдещите си стакове.
Да бе, четох и аз за тая нова чудодейна урсолиева киселина (предполагам, че така би трябвало да се казва на български).
Проучвания при мишки показват, че стимулира натрупването на мускулна маса, изгарянето на кафяви мазнини, има кардиопротективен ефект и подпомага образуването на антитуморни агенти. На всичко отгоре е и слаб ароматазен инхибитор. :) Както се казва, 3 в 1 по отношение на фитнеса. :) Времето ще покаже обаче доколко тези твърдения ще се подкрепят от практически наблюдения. :) Много често проучванията при примати, а след това и при хора не дават същите резултати като тези при мишки.
Последен пример е нискокалорийната диета (под 800 калории на ден), за която се предполагаше, че може да увеличи продължителността на живот с 30-40%. Това се наблюдаваше при мишки и плъхове, но после беше категорично отхвърлено при примати.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 28.09.12 15:12.
Добавката е на пазара около година, има много положителни отзиви и доказано работи, но който очаква резултат съпоставим с този от забранени субстанции, значи не се е ориентирал към правилния продукт.
28.09.12
15:40
казано от Иван Стоянов на 28.09.12, 10:46:
Ако изказваш мнение ок, но ако си критичен и категоричен не е достатъчно да си чел ,че е естествен метаболит на аминокиселаната с разклонена верига L-левцин и понеже не ти харесва тази аминокиселина да кажеш ,че не работи.Аз лично от Л-левцин съм супер доволен спрямо борбата срещи мускулната треска.
Иване, мога да съм критичен без да съм категоричен. Аз харесвам Левцина и с него имаме дългогодишни отношения, базирани на взаимно уважение. Не мен мускулната треска не ми пречи или поне не толкова че да пия добавки че да ми мине. Ако търсиш сериозна дискусия за хранителни добавки, несериозно е да искаш да е базирана само на “ми на мен ми харесва, напомпих се и един човек дето е по як от вас каза че е n1”. Пробвал съм десетки аминокиселинни продукти, вкл. и такива в състава на които я е имало въпросната съставка (вкл. Anabolic Halo на MuscleTech). Освен това помня десетки други субстанции, за които през последните 10-15 години се възлагаха надежди че ще са нещо почти като едни други не толкова легални работи - вкл. гама-оризанол, дибенкозайд, смилакс, екдистерон и т.н. Пробвал съм и другите деривати за които споменах и не смятам че е обосновано да ми искат повече пари, отколкото струва добрия стар левцин. Така че вярвам че съм поне донякъде компетентен да изкажа мнение за този продукт. Обсъждаме го все пак и като потребители, които се опитват да са си в помощ едни на други.
29.09.12
17:04
И със тези критики искате да кажете, че и левцина не става???
От вчера си закупих HICA и ще пиша за резултати, понеже съм си такъв око да види рака да пипне. В доза от продукта има 500 мг. HICA и 1000 мг. HMB
30.09.12
09:41
Кирил , пиши като тестваш ,защото и на мен ми е интересно и бих похарчил някой лев за ново проучване :)