Как да стегна и оформя тялото си?

26.09.12
17:39

Здравейте.На 21 години съм,висока съм 170,тежа 57.Не изглеждам дебела,имам нужда от стягане и орелефяване.Най-отпуснати са краката,дупето и гърдите.Коремът е плосък.Като цяло съм едър кокъл,с широк ханш.Не ме мързи да спортувам,преди винаги съм спортувала,но от 10 месеца съм майка и нямам физическа възможност да бъда всеки ден във фитнеса.Храня се по НВД без да целя да остлабвам повече,просто поддържам кг и количество телесни мазнини.Искам съвет.Искам да знам всеки ден ли да тренирам,по кое време на деня да го правя,какво да ям преди или след тренировка и да променя ли начина си на хранене.Изобщо очаквам вашите полезни съвети.Ще тренирам в домашна обстановка,от кардиоуредите разполагам с велоергометър.Целта ми е за най-много 6 месеца да се стегна,орелефя и намаля количеството мазнини.Помогнете ми !

Noctis Caelum

26.09.12
21:51

Искаш релеф,да си в кондиция и да намалиш подкожните мазнини.Тази тренировъчна програма е точно за теб http://www.bb-team.org/workout/4370_sistema-za-konditsiya-ili-otslabvane-pri-dami От Хранене можеш да си изградиш хранителния режим .Той е дори по-важен от тренировките в твоя случай.

Поздрави.

Мнението беше редактирано от Noctis Caelum на 26.09.12 21:55.

28.09.12
08:55

Благодаря за предложението!!

28.09.12
09:04

казано от Юлия Юлия на 26.09.12, 17:39:

от 10 месеца съм майка

Кърмиш ли?
Питам, защото докато кърмиш хормоните още не са много в час :D и да не се отчайваш, ако нещата вървят по-бавно.

Иначе аз ти препоръчвам като начало да започнеш с нещо по-умерено, за да влезеш малко в ритъм след бременността. Примерно някакви пилатеси, по-леки айробики и други подобни. След като вече се чустваш в кондиция, може да пристъпиш към по-сериозни тренировки. Доста хора ще те посъветват да хващаш щангите :D. Аз ще те посъветвам да хванеш, нещо което мислиш че ще ти доставя удоволствие дори да е народни танци :D. Иначе ако мислиш, че фитнеса е твоя спорт с щангите ще постигнеш най-добри резултати (и най-бързи).

28.09.12
11:28

Да,кърмя.Само сутрин и вечер.Относно пилатеса...аз съм си във форма,ежедневието ми е доста активно,нямам нужда от такива встъпвания като пилатес..не ми допадат...Предпочитам тежки силови тренировки или интензивно кардио..По-точно целите ми са да изградя глутеус,тъй като генетично съм наследила така нареченото женско плоскогъзие,което знам че трудно се променя,но не е невъзможно .Другата цел-съвсем леко изчистване на мазнини от вътрешната страна на бедрата,както и задно бедро под дупето точно.Корем и паласки нямам,очертаване на преса ми е също мечта,но дупето е по-важно засега.Тези мазнинки трабва да се изгорят,а това е по-лесно,ако под тях има активно работещ мускул,затова мисля да съчетавам и силови и кардио тренировки.ЗА суплементи...тъй като кърмя,не знам има ли изобщо някакви подходящи за мен..Имам точна цел и трябва за 6 месеца да я постигна.Ще успея ли? досега бях на нвд,но тъй като говорим за изгаряне на най много 2-3 кг мазнини,дали е по подходяща въглехидратната ротация?

Мнението беше редактирано от Juls на 28.09.12 11:41.

30.09.12
18:12

За голям задник ще клякаш няма начин, може да пробваш да клякаш с малко по-широк разкрач. Също така може да пробваш да ходиш на пътечка с максимален наклон, но не да бягаш а да ходиш. Може и с бързо темпо. За добавки забрави ако кърмиш. Детето е по-важно от суетата. За кърмата мисля, че знаеш какво трябва да избягваш, за да не му причиниш дискомфорт на стомахчето. Докато кърмиш не си прави експерименти с някакви измислени диети и други глупости. Храни се умерено и балансирано и мисля, че ще имаш резултат. Като спреш да кърмиш, може да си избереш някакъв режим на хранене, който ще ти подхожда най-добре на ежедневието и да експериментираш. Сама ще трябва да се напаснеш, пък ние можем да ти даваме идеи.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1