08.02.12
11:18
Здравеите искам да попитам дали някои е ползвал DS CRAZE и ако има такива какво ви е мнението за него,по добър ли е от JACK3D
Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 08.02.12 11:20.
08.02.12
14:50
....какво ви е мнението за него,по добър ли е от JACK3D
Плюс е че няма екстракт от geranium oil, т.е. по-малък шанс от летаргичност и безсъние; минус е, че формулата не е отворена, а се крие зад смес ‘запазена марка’. Имам една мостра, но още не съм я пробвал...Изглежда по-добре както от JACK3D, така и от редица по-нови формули от рода на N2KTS…Виж ревютата във Фейсбук, те са по-реалистични от тези писани от репове или представители на фирми, които го продават. Друг въпрос е необходими ли са ти наистина такива стимуланти и какво очакваш, но знам че това е обречена тема.
Мнението беше редактирано от Solomon Kane на 08.02.12 14:52.
08.02.12
14:53
Къде има ревюта във фейсбук, ако не е тайна? :)
08.02.12
16:09
Къде има ревюта във фейсбук, ако не е тайна? :)
Не говоря за конкретна страница с ревюта; по-скоро в някои страници потребителите пускат свои ревюта, качват ги и в youtube…виж примерно страницата на predator nutrition, tsr, разни пичове като Браян-не-мога-да-се-сетя-за-фамилията-му....
Потребителската култура на Запад е много по-добре развита, отколкото при нас и направо размазва маркетинговите усилия на отделните фирми...Още един повод да не даваме възможност на корпорациите да сложат ръка на интернета...
09.02.12
17:41
Oт къде мога да си взема такава мостра ??
Това е нов продукт който много малко хора са го пробвали в БГ, но за сметка на това отзивите в Америка са добри
27.02.12
15:33
DS CRAZE е невероятен продукт, сила концентрация и мотивация. Аз го пиех по 5 дни в седмицата отначало по една мерителна лъжица накрая по 2. Сега се връщам на ASSAULT пак, двата продукта ги въртя и двата си заслужават всеки един лев.
Мисля да си взема и аз да го пробвам, но има ли смисъл да пия креатин монохидрат, ако пия Крейз? Гледам на опаковката пише, че имало креатин, но не пише в какви количества..
23.01.13
17:17
Само да споделя ,че за мен това е най-добрият азотен буустер в момента на пазара. Пия го преди тренировка 40мин една лъжица и половина + 4грама AAKG на Primaforce. Искам да ви кажа ,че тренировката ми е супер интензивна и напомпването е униклано. Препоръчвам комбинацията на всеки ,който търси с какво да замени досегашния буустер.
23.01.13
17:27
Само да споделя ,че за мен това е най-добрият азотен буустер в момента на пазара. Пия го преди тренировка 40мин една лъжица и половина + 4грама AAKG на Primaforce. Искам да ви кажа ,че тренировката ми е супер интензивна и напомпването е униклано. Препоръчвам комбинацията на всеки ,който търси с какво да замени досегашния буустер.
И аз съм го пробвал и наистина е супер силен. Направо превърташ в залата и най-хубавото е че след като му мине ефекта не се чувстваш като парцал.
24.01.13
09:11
Това е най-уникалния азотен бустер, който съм пробвал до момента. Всички други бустери взети заедно не могат да му се качат на пръста. Уникално е. Мега фокус, енергия, сила, издръжливост. Чувстваш се в режим робот, който няма спирачки. Ставаш мега контактен. Мега съсредототчен. Разбиваш се на макс. Толкова е силен, че като го приемам в 8 вечерта до 2.30 не мога да заспя. Уникално е. Няма друг такъв продукт. Няма и краш ефект, на другия ден си бодър като за световно.