Впечатления от DS CRAZE

08.02.12
11:18

Здравеите искам да попитам дали някои е ползвал DS CRAZE и ако има такива какво ви е мнението за него,по добър ли е от JACK3D

Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 08.02.12 11:20.

08.02.12
14:50

казано от maniaka1991 на 08.02.12, 11:18:

....какво ви е мнението за него,по добър ли е от JACK3D

Плюс е че няма екстракт от geranium oil, т.е. по-малък шанс от летаргичност и безсъние; минус е, че формулата не е отворена, а се крие зад смес ‘запазена марка’. Имам една мостра, но още не съм я пробвал...Изглежда по-добре както от JACK3D, така и от редица по-нови формули от рода на N2KTS…Виж ревютата във Фейсбук, те са по-реалистични от тези писани от репове или представители на фирми, които го продават. Друг въпрос е необходими ли са ти наистина такива стимуланти и какво очакваш, но знам че това е обречена тема.

Мнението беше редактирано от Solomon Kane на 08.02.12 14:52.

Къде има ревюта във фейсбук, ако не е тайна? :)

08.02.12
16:09

казано от Херцог Трън на 08.02.12, 14:53:

Къде има ревюта във фейсбук, ако не е тайна? :)

Не говоря за конкретна страница с ревюта; по-скоро в някои страници потребителите пускат свои ревюта, качват ги и в youtube…виж примерно страницата на predator nutrition, tsr, разни пичове като Браян-не-мога-да-се-сетя-за-фамилията-му....
Потребителската култура на Запад е много по-добре развита, отколкото при нас и направо размазва маркетинговите усилия на отделните фирми...Още един повод да не даваме възможност на корпорациите да сложат ръка на интернета...

09.02.12
17:41

Oт къде мога да си взема такава мостра ??

10.02.12
12:17

Това е нов продукт който много малко хора са го пробвали в БГ, но за сметка на това отзивите в Америка са добри

27.02.12
15:33

DS CRAZE е невероятен продукт, сила концентрация и мотивация. Аз го пиех по 5 дни в седмицата отначало по една мерителна лъжица накрая по 2. Сега се връщам на ASSAULT пак, двата продукта ги въртя и двата си заслужават всеки един лев.

28.09.12
13:21

Мисля да си взема и аз да го пробвам, но има ли смисъл да пия креатин монохидрат, ако пия Крейз? Гледам на опаковката пише, че имало креатин, но не пише в какви количества..

23.01.13
17:17

Само да споделя ,че за мен това е най-добрият азотен буустер  в момента на пазара. Пия го преди тренировка 40мин една лъжица и половина + 4грама AAKG на Primaforce. Искам да ви кажа ,че тренировката ми е супер интензивна и напомпването е униклано. Препоръчвам комбинацията на всеки ,който търси с какво да замени досегашния буустер.

EP

23.01.13
17:27

казано от Иван Стоянов на 23.01.13, 17:17:

Само да споделя ,че за мен това е най-добрият азотен буустер  в момента на пазара. Пия го преди тренировка 40мин една лъжица и половина + 4грама AAKG на Primaforce. Искам да ви кажа ,че тренировката ми е супер интензивна и напомпването е униклано. Препоръчвам комбинацията на всеки ,който търси с какво да замени досегашния буустер.

И аз съм го пробвал и наистина е супер силен. Направо превърташ в залата и най-хубавото е че след като му мине ефекта не се чувстваш като парцал.

БО

24.01.13
09:11

Това е най-уникалния азотен бустер, който съм пробвал до момента. Всички други бустери взети заедно не могат да му се качат на пръста. Уникално е. Мега фокус, енергия, сила, издръжливост. Чувстваш се в режим робот, който няма спирачки. Ставаш мега контактен. Мега съсредототчен. Разбиваш се на макс. Толкова е силен, че като го приемам в 8 вечерта до 2.30 не мога да заспя. Уникално е. Няма друг такъв продукт. Няма и краш ефект, на другия ден си бодър като за световно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1