28.09.12
17:16
Здравейте!
Аз съм на 23 г 155см ,когато бях на 18 тежах 75кг но реших да започна да се ограничавам от вредни храни и лека полека започнах да се интересувам от диети тренировки мислех си ех да сваля 5 кг .. когато ги свалих исках още 1 и още 1 и още.. така станах 60 и беше голям застой с месеци до март месец тази година но аз исках ощее започнах да чета статии за тренировки и хранителни режими така се спрях на ВМ-НВД с 1 зареждащ ден всеки ден карах колело по 16км 2 - 3 месеца и свалих още 4кг и пак застой .. тогава започнах да тичам сутрин и да тренирам с тежести и така вече съм 49-50 кг което не съм и мечтала че ще стане но вече имам нова цел не гоня килограми а релеф искам да извадя плочки (леле колко е трудно)
Общо взето това е желанието на всички в форума, но го прекриваме под по-мъдро заглавие на дневник. :)
Поразгледай, вземи някой идеи иии действай, няма какво да му мислиш толкова. Нооо като съвет - ако мислиш да тръгнеш по пътя на всички и да правиш бягане сутрин и гирички вечер, по-добре се откажи. Истината е друга...
28.09.12
19:40
казано от Деница Михайлова на 28.09.12, 17:16:
Здравейте!
Аз съм на 23 г 155см ,когато бях на 18 тежах 75кг но реших да започна да се ограничавам от вредни храни и лека полека започнах да се интересувам от диети тренировки мислех си ех да сваля 5 кг .. когато ги свалих исках още 1 и още 1 и още.. така станах 60 и беше голям застой с месеци до март месец тази година но аз исках ощее започнах да чета статии за тренировки и хранителни режими така се спрях на ВМ-НВД с 1 зареждащ ден всеки ден карах колело по 16км 2 - 3 месеца и свалих още 4кг и пак застой .. тогава започнах да тичам сутрин и да тренирам с тежести и така вече съм 49-50 кг което не съм и мечтала че ще стане но вече имам нова цел не гоня килограми а релеф искам да извадя плочки (леле колко е трудно)
Изобщо не е толкова трудно.Става трудно ако мислиш както повечето хора: първо тренираш всеки ден,второ разчиташ само и единствено на тренировките,трето нямаш търпение и очакваш за малък период от време вече да си ги изкарала.
http://2.bp.blogspot.com/-MQiFB4WTGyc/TlhG0pgZh9I/AAAAAAAAByU/xFDa9rHOnJ4/s1600/gym+diet.jpg
Ако си ме разбрала веднага ще отидеш в Хранене и ще си изградиш хранителен режим според целите.След това вече следват тренировките. http://www.bb-team.org/workout/1422_programa-za-styagane-na-korema обърни внимание на всичко.Серии,повторения,ПОЧИВКА м/у сериите и упражненията,последователността на тренировките.Например в седмица едно имаш три тренировки Ден 1,3,5.Тоест седмицата ти може да изглежда така Понеделник тренировка,Вторник почивка,Сряда тренировка,Четвъртък почивка,Петък тренировка,Събота и Неделя почивка.Програмата е подходяща за теб,защото е предназначена за всички наскоро захванали се с физическо натоварване.
Поздрави и успех.