29.09.12
11:46
Здравейте, не знам дали някой от вас е взимал и дали изобщо знае за аминовена, но за мен това е най-добрата хранителна добавка, продава се по аптеките, къде с рецепта, къде без - на банки по 100,250 и 500мл, концентрацията на аминокиселини в аминовена е огромна, в пъти повече от която и да е хранителна добавка която се продава по магазините, единствения проблем е ужасният вкус и не толкова ниската вече цена, както и краткия срок на годност. Има ли тук запознати с въпросния продукт, които да знаят дали и как може да се инжектира? Венозно, мускулно, подкожно? Целта ми е да не отварям банката и да не се срещам с отвратителната миризма и вкус, а да го инжектирам, като по този начин ще мога да го съхранявам малко по-дълго време.
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 29.09.12 11:47.
казано от венцислав александров на 29.09.12, 11:46:
Здравейте, не знам дали някой от вас е взимал и дали изобщо знае за аминовена, но за мен това е най-добрата хранителна добавка, продава се по аптеките, къде с рецепта, къде без - на банки по 100,250 и 500мл, концентрацията на аминокиселини в аминовена е огромна, в пъти повече от която и да е хранителна добавка която се продава по магазините, единствения проблем е ужасният вкус и не толкова ниската вече цена, както и краткия срок на годност. Има ли тук запознати с въпросния продукт, които да знаят дали и как може да се инжектира? Венозно, мускулно, подкожно? Целта ми е да не отварям банката и да не се срещам с отвратителната миризма и вкус, а да го инжектирам, като по този начин ще мога да го съхранявам малко по-дълго време.
За теб това е най-добрата добавка, а никога не си я пробвал?? Отделен въпрос е, че това не е хранителна добавка, а инфузионен разтвор, но щом знаеш как е вкусът му - поздравления! Питаш дали може да се инжектира, а той е именно за това, но дори не си направи труда да разбереш как - венозно. мускулно, подкожно.. мъка..
Колко пари струва една банка от 500 мл, ако не е тайна. Тъй като грам аминокиселини на 10 мл разтвор не е кой знае какво, че да посягаш на вените си, говоря за 10%-вия разтвор.
Около 80лв за литър, което ще рече по 0.80ст. за грам аминокиселини, демек ако днес си решил да вземеш 30гр., това ще ти коства 24лв. ГЕНИАЛНО!!! А самата идея да си инжектираш храна без да има физиологични причини за това, страда от още по-умопомрачителна ГЕНИАЛНОСТ!!! А аз си мисхлех, че вече не мога да бъда изненадан от нещо по форумите. :D :D :D
Мнението беше редактирано от Valdis на 30.09.12 20:45.