Комбинация от хранителни добавки

30.09.12
03:22

Здравейте,
Искам да ви попитам за препоръки за това какви хранителни добавки да приема през зимата. На 17 съм 192 см 84 кг., спазвам хранителен режим. Тренирам 5 пъти в седмицата по програма.
1 ден: Гърди
2 ден: Гръб
3 ден: Почивка
4 ден: Рамо, трапец
5 ден: Ръце
6 ден: Крака
7 ден: Почивка
Правя корем 3 пъти в седмицата.
Спазвам хранителен режим от известно време като се храня междъ 6 и 8 пъти дневно. Не ям сладко и не пия газирано вече. :)
Тази зима ще разполагам с около 250 лева които да мога да дам за добавки освен някой протеин който няма да си го купя аз. За тези 250 лева бихте ли ми предложили добри продукти както и добър протеин който да ми закупят. За начина на прием мисля че ще се оправя, но досега не съм взимал добавки и не знам марки, качество, цени и други- затова се обръщам към вас.
Благодаря предварително :)

30.09.12
12:03

Креатин , Протеин и витамини ... друго не ти трябва.Остатъка от парите ги вкараш за качествена храна.
Успех.

30.09.12
13:12

По-добре си дай парите за яйца и месо вместо за протеинови пудри.

30.09.12
22:08

Яденето съм го оредил от наще така че това не е пробелм. А марки нещо да ми кажете не съм запознат :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1