29.09.12
19:19
Здравейте, от понеделник започвам да ходя на фитнес и съм начинаеща с всичко това, затова моля за помощ. Висока съм 1.80 и тежа 70 кг., което не ме устройва и искам да отслабна и да се стегна. Но тъй като съм ученичка, нямам голяма финансова възможност за големи диети. Въпросът ми е от какво трябва да се откажа като ядене и пиене, какви уреди трябва да използвам във фитнеса и по колко време. Като за начало мисля да започна с 3 пъти седмично във фитнеса, но искам да постигна някакъв резултат, особено с отслабването, защото не се чувствам добре и е крайно време да взема мерки. Благодаря предварително :)
Яж храна, която е съществувала и преди 200 години ;)
Забрави за всички сосове като добавка към храната.
Скоро ще се изкажат и експертите в яденето с по-подробно инфо.
29.09.12
19:33
http://www.bb-team.org/workout/1321_ako-iskate-da-poddarzhate-tonus-i-forma-opitayte - Програмата се изпълнява 2 пъти седмично, защото е предназначена за хора с по-малко свободно време.Всъщност се съобразих и с това, че нямаш големи финансови възможности, тъй като си ученичка.Ако не знаеш как се изпълнява някое от упражненията просто натисни върху него.Отиди в Хранене и си изгради хранителен режим според целите.Там е всичко, от което се нуждаеш за изготвянето му.В твоя случай храненето е много важно.Отдели му достатъчно време.Ако изпълниш тези неща с достатъчно сън и почивка ще има резултати.
Поздрави и успех.
Мнението беше редактирано от Noctis Caelum на 29.09.12 19:34.
29.09.12
19:39
Благодаря много. Обаче не знам по колко килограма да вдигам на тези уреди, защото досега не съм ходила на фитнес ?!
29.09.12
20:05
казано от Юлияна Никова на 29.09.12, 19:39:
Благодаря много. Обаче не знам по колко килограма да вдигам на тези уреди, защото досега не съм ходила на фитнес ?!
Както виждаш в програмата има серии и повторения.Там където има 12 повторения се опитай така да подбереш тежестта,че да не ти позволи да направиш повече от 12.Тоест последното трябва да е дванадесетото.Ако можеш да направиш повече увеличи тежестта.Ако пък правиш по-малко от 12 намали тежестта.Съответно там където има 25 повторения се опитай така да подбереш тежестта,че последното ти повторение да е двадесет и петото.
Мнението беше редактирано от Noctis Caelum на 29.09.12 20:06.
30.09.12
17:11
Най-важното е да се движиш колкото можеш повече и да се наспиваш добре (пълноценен сън, който не започва 3 през нощта и завършва в 12 на обяд).
30.09.12
20:36
А можете ли да ми препоръчате някой фитнес в центъра или ако е в някой квартал да е близо до метростанция, защото фитнеса в който исках да ходя, няма нужното оборудване, което на мен ми трябва, а фитнесите, които обиколих са прекалено скъпи за мен. Молбата ми е да препоръчате фитнес, който да е на нормални цени и да удобен. Благодаря :)