30.09.12
19:48
Здравейте :)
Сигурно всички вие като мен много добре знаете от какво имате нужда и как да го направите. Кои храни не трябва да приемате, че не трябва да преяждате и тн. Но се оказва не чак толкова лесно, нали ? Ще ви разкажа за моя случай - “висока” съм 159 см и тежа между 50 и 55 килограма ... зависи от настроение и пренебрегване от моя страна на това, което искам най-много с това какво искам сега. Най-лошото е, че тези 5 килограма си ги качвам за 2,3 дни най-много и ги свалям също за толкова. Знам колко е вредно и въпреки всичко, понеже знам колко лесно ги свалям, често си позволявам да ги кача. Тренирам карате и се състезавам сериозно, след 2 месеца имам състезание, за което трябва да съм в категория “до 50 килограма”. Но този път искам да ги сваля един път и да ги задържа, за да мога да тренирам нормално и да не се притеснявам за кантара и да гладувам преди състезанието, което да доведе до липса на сила. Да, много добре знам как да задържа тези килограми, но ми трябва допълнителен стимул, за това реших да почна този дневник, така ще си следя килата, храната, тренировките. До сега си правих в писмен вариант, но не е същото естествено. Ще се радвам на мнения и коментари. Пропуснах да ви спомена, че съм малко, както на тема преяждане, така и на тема прочистване. Та от днес почнах житния пост на Петър Дънов. Жито, ябълки, орехи и мед. Ще го правя 10 дни, като няма да спирам тренировките. За след него ще трябва да измисля разумен начин да не е напразно това пречистване, може би 90ДД или някакъв друг подобен режим. Определено имам нужда от наложен режим на ядене, защото иначе става много лошо положението с яденето. Започвам прочистването на 54,7 кг, ще видим на колко ще свърши :)
Здравей ... ако ще започваш 90 ДД по-добре отиди в бг мама, защото определено тук няма да откриеш абсолютно никаква подкрепа свързана с този режим или негови разновидности. Всичко това е напълно нормално, защото все пак се намираме във форум, където хората се опитват да водят здравословен начин на живот.
Житният пост на Петър Дънов няма да го коментирам, за мен е напълно излишно да го правиш, но щом си решила да се мъчиш, твоя си работа, явно си падаш мазохистка, която си въобразява, че трябва да се пречиства от нещо :).
Иначе предлагам ти да прочетеш малко статии (има достатъчно в сайта) за хранителни режими и просто да си избереш един, който, ако практикуваш правилно, ще си набавяш всички нужни за организма ти хранителни вещества и ще се постигнеш целите си ... разбира се стига да си постоянна и сериозна.