13.08.05
23:57
Случайно срешнах един линк като си сърфирах - реших ,че ще е интересно да го споделя и с вас :)
Той показва прогреса на Колман за 12 години - мисля, че е забележителен !
ето и линка
http://www.thebiguniverse.com/coleman/transform.html
Дам, готино е. Все пак Рони си е велик шаммпион и в историята на бодибилдинга. Обаче ушите и носа са му пораснали.
по-здрави
14.08.05
08:05
е то бива бива зооооб ама рони ... си е цяла ходеща аптечка да не говориме че е целогодишно на хормон на растежа :twisted: и малко генетика и .... ето какво се получава тоя “човек” преставям си.... тои кат влезне някаде и сички го гледат кат извънземно точно :lol:
14.08.05
12:19
Няма спор че е изрод ,но прогреса му е невероятен :)
На тази Олимпия мисля ,че дори ще е по-тежък !
14.08.05
14:30
то това не е човек .. Той повече прилича на БИК :lol: Най новото което чух за него е че толкова му били развити мускулите че вече почнал да дъвчи гума за да развива тези на лицето :lol:
Интересно е наистина най голям прогрес май имат краката и носа като гледам но краката са се удвоили но няма какво да ни учудва като знам какви тренировки им прилага
14.08.05
22:42
Така е - нечовек е Ронката !
Лошо е ,че няма много фенове за разлика от Арни и Дориян .
И по западните поруми го псуват много .
Чудя се защо ли ;) ?
псуват щото му завиждат то е ясно тва?
едва ли им е направил нещо или им е показал среден пръст!!! :lol: :lol: :lol:
14.08.05
22:48
така си е - неможе да не му се признае успеха :)
За “големия” коментар няма просто... изродия си е... изкам да вида до кога ще мачка на “Mr.O” ...и колко ще тежи тазгодишния :lol:
15.08.05
01:38
Ще мачка докато не се откаже и после ще мачка на Мастерс :)
15.08.05
08:15
добре незнам ...и да мачка кажете ми красиво ли е това ...... за мене е грозно .... защо харесвам арни мога веднага да кажа , защото искам не вярвам че ще стане но искам тяло като неговото за мене той има перфектно тяло ..... красиво е , докато ронито ...... някак какво да коментирам то се вижда
едит :
и защо най голям напредък има в коремната област демек кухината ....ебати тоя закусва обядва и вечеря с хормон на растежа ..... Smile
аа другият ми любим култорист освен арнито е франк ... е това е хармония и тяло на , което завиждам на ронито не мога да кажа че завиждам .... та той не знам до колко ще доживее.....1 - 4 - 6 години колко още организма си има предел
за мене е красиво и аз му се кефя!
а такива коментари за кой кво зимал можеш да правиш за човек,който познаваш и ти е казвал какво зима!А ТУК ЕДВАЛИ НЯКОЙ ПОЗНАВА РОНИ!
Също и не хубаво да се казва кой колко ще доживее,защото и преди две години един умник ми говереше как след 2-3години ронката щял да си отиде,ама нещо не позна!!!
По принцип хормона на разтежа не е така опасен като някой стероиди (в смисъл да поврежда органи-дроб,сърце,бъбреци) тъй като е хормон който си го произвежда тялото НО винаги има едно голямо НО това което го прави лош е че могат да настъпят необратими промени по тялото например да ти порастне крака или някой пръст и др. и няма връщане назад
15.08.05
12:18
Абе - Рони си е Рони !
Никой наистина не знае какво и по колко взима но нечовешката му генетика е факт :)
15.08.05
13:20
Може и положителен ефект да има ако избие на едно друго място :lol:
15.08.05
21:55
Това би се харесало единствено на дамите ми се струва !
ЕDIT
/...ей и един мъжки образ ми изплува ,като се замислих,кльощав с някак странно излъчване ;)/
Всяка прилика с лица и събития е случайна
15.08.05
22:29
[quote author=“PROMPT”]ЕDIT
/...ей и един мъжки образ ми изплува ,като се замислих,кльощав с някак странно излъчване ;)/
Всяка прилика с лица и събития е случайна
Кой тоя юнак?
15.08.05
22:38
споко ,не е от нашите ;)
15.08.05
22:44
Ахахахаххаа .. май се сетих за кой става дума 8)
21.08.05
12:27
за тази година мр. О съдиите щели да наблегнат на добре оформените мускули, малките кореми със добра преса и др. подобни за сметка на големината на муксулите ...
вчера четох статията ... например нямало да се толерират големите “кореми” а с най-голям май всички знаем че е рони ... нз на мен лично не ми допадат тези критерии предпочитам големината и обема ... ще видим какво ще решат на мр. О ако статията която четох е верна нищо чудно новия мр О да е Декстър :)
а иначе за прогреса на рони ... рони си е рони :)
21.08.05
14:34
Dexter няма да е по простата причина, че няма да участва :wink: