Дневника на Ди

Темата е заключена.

29.09.12
20:13

Накратко за мен;
Казвам се Диана. На 31год. 170см, 71кг. Работя в сферата на недижимите имоти.
Искам да сваля мазнини и да се науча да се храня по-здравословно. Желанието ми за сладко и тесто е огромно, особено вечер след работа...Изпитвам големи трудности, не обиам месо:(( Закупих си протеин на прах, който да замества 1-2 хранения и да наваксам леко с липсващия протеин. Спортувам редовно -бягане, плуване, фитнес, народни танци, карам колело или пък ходя на тенис. Спорт не ми липса, но имам проблем с храната, не само с вида но и с количеството. Надявам се да ме подкрепяте и да ми давате полезни съвети.
Ще водя подробен дневник на тренировките, които мисля да станат ежедневни от др. седмица.
Ще водя подробен дневник на храната.

Казваш, че си Диана, а на профила ти пише Жени. На снимката жената очевидно не е 170/71кг. Извинявай, ама кое е истинско тук?!

02.10.12
22:20

Помолих сестра ми да ми направи регистрация в този форум. Направила е рег. от нейната поща, незнам как да го променя, пробвахме вече, нестана.
Да, на снимката съм аз. Трябва ли  в лице да изглеждам дебела? Имам в повече по дупето и коремчето, не в лицето. Ако искаш да си сложа снимка на тях...
за 70кг не изглеждам зле, но може по -добре.

Мнението беше редактирано от Jeni Ivanova на 02.10.12 22:25.

http://hanaihoney.files.wordpress.com/2010/10/kim-kardashian-mary-j-blige-sunglasses.jpg?w=529
Уау, незнаех, че Ким Кардашиан говори български и тежи 70кг. Какъв е смисъла да лъжеш незнам, перфектни хора няма, нали за това сме тук всички...

Мнението беше редактирано от Веселин Иванов на 04.10.12 17:44.

04.10.12
19:49

казано от Веселин Иванов на 04.10.12, 17:43:

http://hanaihoney.files.wordpress.com/2010/10/kim-kardashian-mary-j-blige-sunglasses.jpg?w=529
Уау, незнаех, че Ким Кардашиан говори български и тежи 70кг. Какъв е смисъла да лъжеш незнам, перфектни хора няма, нали за това сме тук всички...

ДОбро!

04.10.12
20:20

Вие пък!Може снимките просто да си приличат бе. :D

Възможно е, нека госпожицата ме поправи ако греша :D :D :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1