Мазнини в областа на корема и гърдите

01.10.12
00:47

Здравейте.На 18 години съм 1.70см висок и около 70 кг.По ръцете и краката нямам изобщо мазнини само по корема и гърдите.Искам да ги премахна според вас ще стане ли с 9 дневна диета и скачане на въже примерно ако сваля 4-5 кг ?

Диетата е следната: 3 дни само ориз
                      3 дни само пилешко
                      3 дни само ябълки
Благодаря предварително на отзовалите се.

01.10.12
07:16

Нека съм първия,който ще ти каже ква върховна глупост е тва дето си решил да го правиш.Дори и да свалиш 4-5 кг за тия 9 дена,основно ще хвърлиш вода,хранителни вещестества,мускулна маса и минимално количество мазнина.Не се маха толкова лесно мазнина.Друг е въпроса,че ти в момента си слаб,а с още 5 килограма надоло ще си смешен.И все пак ако решиш да чистиш почваш няква въглехидратна ротация с калориен дефицит,тежки тренировки и гледаш повече от 500 гр на седмица да не сваляш.Така може да минеш и без кардио.Казвам ти го от личен опит.

01.10.12
09:06

Пич, 9 дневната диета на Голди Хоун е дамска и на прима виста, да те попитам: не те ли е страх, да не ти поникнат яйчници :D

01.10.12
11:49

Да оставим на страна какво безумие е подобна “диета”, Балабанов много добре ти е обяснил какво да очакваш като ефект от нея. Диетата за определен период от време дава резултат (ако изобщо има такъв) за съответния период, т.е. докато трае тя, после си връщаш почти всичко което си свалил (предимно вода), с изключение на загубената мускулна маса. Ефекта от подобни експерименти сме го виждали: при жени слаб, кокалест и ръбав, но за сметка на това яко увиснал задник, при мъжете-хърба с лой по корема...
Така че вместо екстремни малоумни “чудодейни” диети се насочи към правилен хранителен режим, съобразен с нуждите и физическата ти активност, който да е начина ти на хранене по принцип, а не инцидентно за определен период от време.

Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 01.10.12 11:50.

казано от temmuz recepov на 01.10.12, 00:47:

3 дни само пилешко
                      3 дни само ябълки

По-тъпо нещо не бях виждал.

02.10.12
15:50

казано от Ради Хаджирадев на 01.10.12, 13:57:

казано от temmuz recepov на 01.10.12, 00:47:

3 дни само пилешко
                      3 дни само ябълки

По-тъпо нещо не бях виждал.

+1

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1