Въпрос при приемане на Л-Аргинин, Глутамин и Аминнокиселини ??

01.10.12
23:31

Здравейте,
искам да задържа килограмите си които в момента са 86(186см)/(доколкото е реално), но имам много излишни мазнини главно по корема, краката и кръста.Правилно или не, съм се насочил към приема на Л-Аргинин и Глутамин, като си приемам и още Аминокисилини заедно с тях....въпроса е следният : Трябва ли да ги комбинирам с нещо друго (мисля си за протеин)? Заамислил съм се сериозно и за нещо от рода на ***** или ***** но ще е в по късен етап...! Проблема при мен е, че имам високо кръвно налягане и трябва много да внимавам с това какво вземам, като напълно съм изключил Л-Карнитина, като възможност понеже полудявам от него..буквално! За фат бърнар не съм запознат как ще ми действа!? Общо взето, това на което съм се спрял, съм го избрал сам, без да искам мнение от професионалист така, че решението ми не е окончателно искам заедно да намерим най-доброто решение за моята цел !

Поздрави и БЛАГОДАРЯ !

Модерация: Забранени медикаменти във форума на BB-Team не се обсъждат.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 02.10.12 06:05.

02.10.12
00:21

Не искам да те засегна , но не си наясно с доста неща относно хранителните добавки . А това със стромбата и анавара е направо безумие в твоя случай . Моят съвет е да си изготвиш един хубав хранителен режим и чак тогава да мислиш за добавки

02.10.12
00:36

Наистина карнитина оптимизира мастния метаболизъм, но това в никакъв случай не може да се свързва с учестяване на сърдечен ритъм или повишено кръвно налягане. Той не е термоген или стимулант и много е любопитен факта,че ти влияе по такъв начин в някакви минимални дозировки.
Да посягаш на медикамент наистина би било безумие. Интернет е пълен с информация - попрочети преди да налиташ на хормонални препарати, били те само орални.
Незнаем какви са ти очакванията от Аргинина и глутамина и каква е дозировката им. Със сигурност няма да са нещо излишно, ако се занимаваш активно със спорт, но гледай на тях и на комплекса аминокиселини, просто като на подкрепа за едно по-добро възстановяване. С протеина нещата седят по същия начин, само че евентуално и малко ще завишиш белтъчния прием за деня.

Подкрепям напълно горния пост, че трябва да започнеш именно от основното - храната. След това идва ред на тренировките и едва тогава, ако искаш едно рамо може да добавиш суплементи...но това си го чувал предполагам.
Поздрави !

02.10.12
01:21

Абсолютно не съм наясно с нещата, така че ни най малко ме обиждаш, по-скоро от тук от там квото съм чул и така съм си намислил нещо за това питам при вас.Тренирам сериозно от няколко месеца до сега чисто, само със храна и много вода и вече искам малко помощ...но не на всяка цена да взема нещо без да знам как и по какъв начин да го направя..л-карнитина ми влияе така от кофеина си мисля.а относно аргинина прочетох че нормализира кръвното налягане и съм решен да го взема..храненето чесно казано ми е най-големия порок трудно ми е да се лишавам когато е необходимо но в никакъв случей не прекалявам с каквото и да било :)) (y)

Глутамин - 20 грама след тренировка
Аргинин - 5 грама след тренировка
Аминокиселините - 20 грама след тренировка.

02.10.12
18:44

Модерация: Забранени медикаменти във форума на BB-Team не се обсъждат.
Извинявай,ама коя част от горното изречение не ти е ясна?

02.10.12
19:06

хубаво

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1