Комбинация от Syntha 6 + Gold Standard?

02.10.12
16:53

Здравейте, какво смятате за комбинацията от двата протеина с идея синтата да е сутрин след ставане и като заместител, когато нямам възможност да хапвам, а голд стандарта след тренировка? Така ще ми стигнат за около 2 месеца, другият вариант е да изпия първо единия и после другия, което също би следвало да е в рамките на 2 месеца... кой според вас е по-добрият вариант?

02.10.12
17:07

Смятай докъде я стигнахте да използвате 2 различни протеина 1ия от, които за заместител на хранене.

По темата става и 2та да си купиш.

02.10.12
17:14

синта + храна :)

02.10.12
18:46

А мен , ако питаш - повече храна и никаква Синта ;)

02.10.12
18:49

Синтата е хубаво нещо но свършва адски бързо.
Аз бих предпочел протеин + вафли, мед, шоколад и тн за заместител на хранене , както и правя де :D

02.10.12
22:37

Благодаря за коментарите, съгласен съм с вас, но в следващите 2 месеца няма да имам възможността да се храня пълноценно и това налага приема на поне 2 дози прах дневно, на което иначе също не съм почитател. Та по ли ще е добре да ги комбинирам или да ги пия отделно един след друг? И колко лъжички от синтата дават тези 22гр протеин, защото срещам различни мнения...

Моето виждане е, че е по-разумно да си вземеш по-голямо количество от един продукт - Syntrax Matrix, например. Еднакво подходящ е за всички моменти и ситуации.

казано от South на 02.10.12, 22:37:

И колко лъжички от синтата дават тези 22гр протеин, защото срещам различни мнения...

Колкото пише на етикета, естествено... ;)

03.10.12
19:24

Аз вече съм ги взел, въпросът ми е по-скоро свързан с това, което написах в първото мнение - дали да изпия единия и след това да започна другия или голд стандарта след тренировка а синтата след ставане, породен от желанието ми да избера оптимален варинант. Също не искам да натоварвам прекалено много организма, смятате ли че прием на синта и голд стандарт по посочената схема е уместно от тази гледна точка?Благодаря

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1