21.08.05
11:57
Вижте как ще изглеждате като станете на 60-70!!Просто неизбежно!!Дори и великия мистър Олимпия Арни е подвластен на това :( :( :( !!!
http://photos1.blogger.com/img/251/3728/640/arnoldbeforeand%20after.jpg
Тази снимка съм я виждал отдавна и там Арнолд не би трябвало да е на повече от 53-4. Това доколко е достоверна е друг въпрос. Факт е, че след нея излете Терминатор 3, и може би е плод на монтаж, но Арнолд изглеждаше добре за годините си.
ХАХА монтаж мислиш ли че като станеш на 60 години ще ти се вдига или въобще дали ще ти се влиза в залата???? :?: :?: :?: :?:
21.08.05
12:30
според мен фотошоп е играл ...
на терминатор 3 арни изглеждаше доста добре за годините си и доста по-добре от тази снимка ... а и снимката прави арни 100 годишен едва движещ се дядка ... еми не е така за годините си е повече от добре ... на публични изяви и др. подобни изглежда доста свеж и “як”
иначе арни за мен винаги ще е Номер 1, особено след днешното ми гледане на “Pumping iron” :)
:shock: охооууууу и влизам и вдигам и хич не ми пука :!: Виж повечето след като достигнат до тая възраст ( пък и още много преди 60-те) по различни причини, че няма да влизат и само ще я карат на спомени - това е друг въпрос! Особенно “химиците” :wink:
Но ако приемем че Арни се е изоставил - и от години е казал сбогом на bb, несъмнено резултата ще е такъв.
100000% съм сигурен че е играл фотошоп.тва е монтаж защото не може в Т3 да е в много добро състояние и после се появява някаква снимка където Арни е като 120 годишен.Фотошопа е играл :) а иначе Арнолд и Дориан са най-великите!
Само, че разликата е, че първо се появи снимката, а след това излезе филма. Цялата снимка предствлява цялото семейство (на Арнолд), някъде на плажа или на басйн, вече не помня, с много лошо качество в някакво жълто издание. Когато я видях за пръв пут бях шокиран и потресен, а след това си дадох сметка, колко сме напред в технологийте. За сведение моят баща е на 70г. и изглежда доста по-добре от Арнолд на тази снимка.
Ами аз лично смятам и доста след 60 да тренирам ;) :)
Не знам за снимката, от няколко години я гледам и все още няма яснота дали е монтаж или не.
просто трябва да е види снимка на арнолд в момента от достоверен источник. тази не ми се вярва да е реална.
[quote author=“Don_Anton”]според мен фотошоп е играл ...
на терминатор 3 арни изглеждаше доста добре за годините си и доста по-добре от тази снимка ...
Знаеш ли че Арни се скъса от тренировка за ради филма Терминатор 3.Беше му направена специална програма щото той е с 3-ен байпас на сърцето и тренираше 3 месеца май беше имаше статия някъде и се беше доста поуправил но и в филма си личеше че не е вече скалата която беше рамената бяха тесни увиснали но годините не са малко така че снимката може и да си е оргинална
[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“Don_Anton”]според мен фотошоп е играл ...
на терминатор 3 арни изглеждаше доста добре за годините си и доста по-добре от тази снимка ...
Знаеш ли че Арни се скъса от тренировка за ради филма Терминатор 3.Беше му направена специална програма щото той е с 3-ен байпас на сърцето и тренираше 3 месеца май беше имаше статия някъде и се беше доста поуправил но и в филма си личеше че не е вече скалата която беше рамената бяха тесни увиснали но годините не са малко така че снимката може и да си е оргинална
Трябва да му се признае, че е адски добър за 3 месеца да успее да се превърне от нещото на снимката в Терминатор и то с байпас.
ЕДИТ:И сега като се сещам никъде не виждам белези от операция. Надявам се всички са виждали какви белези остават когато са ти отваряли гръдния кош.
Трябва но там доколкото си спомням го нямя съблечен май само с коженото манто си движеше и не можем да преценим как е под него
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Трябва но там доколкото си спомням го нямя съблечен май само с коженото манто си движеше и не можем да преценим как е под него
Имаше го за малко в началото и ако ако не е монтаж евала му направо.
[quote author=”Чукундур”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Трябва но там доколкото си спомням го нямя съблечен май само с коженото манто си движеше и не можем да преценим как е под него
Имаше го за малко в началото и ако ако не е монтаж евала му направо.
Май да там като се трянсформираха от бъдещето но този момент е малък и може и да са го монтнали е не може да се тварди 100 %-тово
[quote author=“Dark_Evil”]Вижте как ще изглеждате като станете на 60-70!!Просто неизбежно!!Дори и великия мистър Олимпия Арни е подвластен на това :( :( :( !!!
http://photos1.blogger.com/img/251/3728/640/arnoldbeforeand%20after.jpg
Ами незнам дали е монтаж, но пък мога да ти кажа че в Крайморие има един спасител който е поне на 45-6 години, и да ти кажа има доста атлетично тяло за годините си. Така че не мисля че ще навреди :) пък дори и след 40 години да няма следа от правеното сега.
23.08.05
01:28
значи първо извинявам се за латинецата бързам много повече няма да се повтори
та значи като видях снимките за малко да повярвам ама после изведнъж се сетих че преди няколко седмици гледах филма around the world in 80 дейс в които участва арнолд с малка роля в него има кадри в които е гол и снимката която сте дали няма нищо общо със сегашното му състояние (филма е края на 2004 година доколкото знам ) които не вярва да си го свали и да види че този който е правил снимката наистина е бил доста добър.....
D3BEP edit: Не знам колко бързаш, смяната на кирилица не отнема и секунда, повече отнема извинението ти. Следващ такъв пост го трием.