Един TEST експеримент

02.10.12
19:43

Здравейте :) Реших да направя един експеримент свързан с покачването на тестостерона по естествен път. Попрочетох доста в интернет пространството , включително и тук . Много ценни сведения е дал Valdis , който също ми даде съвети кои продукти да съчетая( за което много му благодаря) . Пускам темата , главно за да получа още съвети, ако може ( От критика глава не боли) , а и смятам , че ще бъде полезна от чисто информативен характер за всички четящи тук. И така малко информация за мен. На 23 години съм. Общо взето съм използвал най-разпространените видове добавки- протеин , креатин, аминокиселини , но се старая да ги използвам само когато наистина имам нужда . Никой не е машина  и било то заради пропуски в хранителния режим или друга причина, тежестите ни затискат , ако мога да така да се изразя.От Тест стимулиращите добавки съм използвал Tri-Anabol на PEAK в съчетание с Tribulus . Нелоша комбинация ,но откъм цена е доста неизгоден този тюрлюгювеч . Сега съм решил да експериментирам със следните продукти - TEST Freak , Tribulus NOW , D-Aspartic Acid na Allmax и креатинова матрица Green Magnitude (мислех да използвам монохидрат , но ми дадоха половин кутия от матрицата и смятам да я оползотворя).Мислех да добавя и някакви витамини, но е кощунство в сезона на толкова много плодове и зеленчуци да се харчат пари за такова нещо. На мястото на TEST Freak бях избрал ERASE на PES , но в близкия месец нямало да бъде наличен , там откъдето поръчвам . На друго място не успях да го открия, а не ми се занимава с поръчки от чужбина. Е .. благодаря за вниманието , ако сте изчели целия ферман . Ще чакам критика, съвети и т.н . Не съм сигурен , че на тази възраст ще усетя кой знае какъв ефект от стака , но мисля, че ако се внимава с приемането , няма да си навлека главоболия :)

Темата беше редактирана от ME4O_TURIST на 02.10.12 19:44.

02.10.12
20:16

Като прочетох - “по естествен път” и си викам брех интересна тема се очертава, а то ставало въпрос за покачване чрез суплементи. (shake)

02.10.12
20:31

Е може би трябваше да се изразя , че ще опитам да стимулирам  производството му чрез суплементи, а не чрез медикаменти :)

02.10.12
21:31

По едно време ми се налагаше, да пия калций, цинк и витамин Д, пробвай-мисля ще ти допадне.
Чеки и аз да добавя и критика :P то, че ще ги усетиш-ще ги усетиш, ама що си базикаш нивата толкова зелен?!

02.10.12
22:51

Test Freak, и Erase са съвсем различни продукти, така че няма как да замениш едното с другото, а не съм сигурен, че съставките описани като ароматазен инхибитор във Freaк вършат някаква работа. Активната съставка на Erase е същевременно добър ароматазен инхибитор, както и добър антагонист на кортизола, първото е изключително важно за повишаване нивата на свободния тестостерон чрез блокиране на ензима ароматаза, като не позволява на същия да ароматизира в естроген, а второто успешно противодейства на негативите, които ни носи кортизола (активната съставка на Erase е метаболит на 7-Keto DHEA, която има подобно действие спрямо кортизола). Така че, без добър ароматазен инхибитор няма да извлечеш много ог подобен цикъл, щом не можеш да намериш Erase в Бг, другите подобни съвсем няма да успееш. Ако все пак решиш да поръчваш от вън, вариантите са няколко, Erase или някой новопоявили се клонинги, някой от които съдържат и други съставки, които могат да са в полза, Formestan задължително с трансдермална система за приложение заради изключително лошата бионаличност, ATD това вече е извън закона и твърдо не го препоръчвам заради проблемите с либидото, които предизвиква. Ако те интересуват конкретни марки пиши на лично, поради определени съображения не желая да ги назова публично.

02.10.12
23:51

Аз си мислех за следния тест стак, скромен е :)

Erase
DAA
L-carnitine tartarat

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1