06.07.04
12:36
Значи забелязах следното нещо. След тренировка като стана сутрин мускулите ми са напомпани. Все едно току що съм тренирал. Не само мускулите, които съм тренирам а почти всички. Гърдите са ми огромни, ръцете и гърба също. След като се пораздвижа всичко си идва на мястото. Нямам оплаквания, в смисъл че не ме боли нищо нито пък каквито и да е други неприятни неща.
Някой знае ли на какво се дължи това?
06.07.04
14:00
Как така ставаш сутрин след тренировка ?
06.07.04
14:42
Е близко до акъла, че като стана на другия ден след тренировка предния.
06.07.04
15:36
хах еми кажи на какви препарати си :?:
Тва не мога да си го представя, освен верно, ако не си на некви препарати ! :roll:
06.07.04
17:07
До отказ ли тренираш?
Mislya 4e zadurjash voda i tova e sledstvie ot vuglehidratna hrana ili ako piesh kreatin sushto se nablyudava podoben efekt. Ako ti e problem namali burzite vuglehidrati i tova podpuhvane shte otshumi. To i ot prepivane moje da se poduesh ma predpolagam 4e slu4aya ne e takuv.
06.07.04
17:30
Пия само аминокиселини и протеин, но със сигурност не е от това, защото и преди да започна да ги пия пак се е случвало да се събудя така. То не е точно подпухване, защото мускулите са ми твърди все едно току що съм ги напомпал. Товаря се доста, но не бих казал че е съвсем до отказ. Последното повторение го правя с огромни усилия и болка, но го правя. Това май не е до отказ или..?
06.07.04
17:34
Абе радваи се....кво толкоз,ставаи сутрин и си се гледаи и си се радваи пред огледалото.
06.07.04
17:35
Бе аз не се оплаквам, просто искам да знам от какво е.
незнам от какво е пич :( но и на мен ми се случва доста често.примерно ако тренировката ми е била в сряда , като се сабудя в четвьртьк всички мускули , най вече тези които сьм тренирал миналия ден са всеедно от желязо :? не взимам никакви добавки :wink:
тва не е проблем само дато е неясно от какво се получава 8)
Абе радвам се....кво толкоз,ставам сутрин и си се гледам и си се радвам пред огледалото (както каза lesno_nema) :wink:
22.08.05
10:42
Темата е от година и половина. И Лесно Нема, Математик, поне с тея си никове не посещават вече много отдавна форума.