Какво значи това

MA

06.07.04
12:36

Значи забелязах следното нещо. След тренировка като стана сутрин мускулите ми са напомпани. Все едно току що съм тренирал. Не само мускулите, които съм тренирам а почти всички. Гърдите са ми огромни, ръцете и гърба също. След като се пораздвижа всичко си идва на мястото. Нямам оплаквания, в смисъл че не ме боли нищо нито пък каквито и да е други неприятни неща.

Някой знае ли на какво се дължи това?

Как така ставаш сутрин след тренировка ?

MA

06.07.04
14:42

Е близко до акъла, че като стана на другия ден след тренировка предния.

06.07.04
15:36

хах еми кажи на какви препарати си  :?:

06.07.04
16:38

Тва не мога да си го представя, освен верно, ако не си на некви препарати ! :roll:

ВН

06.07.04
17:07

До отказ ли тренираш?

06.07.04
17:12

Mislya 4e zadurjash voda i tova e sledstvie ot vuglehidratna hrana ili ako piesh kreatin sushto se nablyudava podoben efekt. Ako ti e problem namali burzite vuglehidrati i tova podpuhvane shte otshumi. To i ot prepivane moje da se poduesh ma predpolagam 4e slu4aya ne e takuv.

MA

06.07.04
17:30

Пия само аминокиселини и протеин, но със сигурност не е от това, защото и преди да започна да ги пия пак се е случвало да се събудя така. То не е точно подпухване, защото мускулите са ми твърди все едно току що съм ги напомпал. Товаря се доста, но не бих казал че е съвсем до отказ. Последното повторение го правя с огромни усилия и болка, но го правя. Това май не е до отказ или..?

LE

06.07.04
17:34

Абе радваи се....кво толкоз,ставаи сутрин и си се гледаи и си се радваи пред огледалото.

MA

06.07.04
17:35

Бе аз не се оплаквам, просто искам да знам от какво е.

21.08.05
21:34

незнам от какво е пич :( но и на мен ми се случва доста често.примерно ако тренировката ми е била в сряда , като се сабудя в четвьртьк всички мускули , най вече тези които сьм тренирал миналия ден са всеедно от желязо :? не взимам никакви добавки :wink:
тва не е проблем само дато е неясно от какво се получава 8)

Абе радвам се....кво толкоз,ставам сутрин и си се гледам и си се радвам пред огледалото (както каза lesno_nema) :wink:

22.08.05
01:14

Ами и при мен се получава мисля че е от въстановяването нощем

Темата е от година и половина. И Лесно Нема,  Математик, поне с тея си никове не посещават вече много отдавна форума.

22.08.05
13:38

[quote author=“D3BEP”]Темата е от година и половина. И Лесно Нема,  Математик, поне с тея си никове не посещават вече много отдавна форума.

bolkers е разровил темите от 2004 :)  :)  :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1